Ibland är det enklaste det godaste :-)
Min lunchdejt ställde just in, så jag sitter hemma *jobbar hemma förmiddag idag, medarbetarsamtal på eftermiddagen. Mitt i min kärringvila, hur tänkte han där? Eller så var det det han gjorde, min chef....*. Ska tvätta lite bäbiskläder- äntligen- samla ihop lite bra-att-ha-mail till min efterträdare och ta det allmänt hakuna.
Key lime pie då? Ja, det är ganska komplicerat att göra en sån. Är ni med? Huvudet på skaft? Pennan i högsta hugg?
Ta fram matberedaren
Stoppa i digestivekex och smör
Sätt på matberedaren
Kleta ut i en form
Grädda ca 10 minuter i 200 grader
Låt svalna.
Puh.... tur att det är paus här, så man hinner hämta sig från efterrättsgörat- tuffa grejer detta! Vi tar nya tag och börjar igen.
Öppna en burk kondenserad mjölk
Öppna en flaska färdigpressad lime (alla andra än den ekologiska smakar skit. Ett stalltips bara!)
Blanda mjölken med en dl pressad lime.
Bred ut över det svala pajskalet.
Ät. Kanske med grädde, kanske med glass. Alldeles definitivt med kaffe.