måndag 24 oktober 2011

QfE goes Martha Stewart


Trött, grinig och måste ner i tvättstugan direkt efter jobbet? Ungarna AAAAASAHUNGRIGA faktiskt asså och ska ha mat helst för en kvart sen? Lugn. Jag har lösningen. Vegetarisk spenatlasagne med fetaost is da shit!
  1. Köp färdig pastasås, Ica Ecos är supergod!
  2. Blanda ner vitlök och champinjoner i den
  3. Blanda en burk keso, frusen bladspenat (fast helst tinad dårå...) och smula ned fetaost.
  4. Riv ner massor av muskotnöt. Vitpeppar och salt, samt om det behövs, nån deciliter grädde.
  5. Varva med 10-12 lasagneplattor.
  6. Smula över nån ost som smakar massor- inte mozzarella, det blir faktiskt inte så gott som det låter
  7. Halvera/skiva (beroende på storlek) tomater och lägg på
  8. In i ugnen, typ 200 grader eller nåt ca en halvtimme.
Det här har tagit ungefär 7-8 minuter. Nu kan du gå ner i tvättstugan. När du kommer upp kan du duka, sen är det i princip klart!

7 kommentarer:

  1. Tack för tipset!
    Det låter rätt likt ett av mina gamla recept.
    Som jag glömt, men nu kom ihåg! :)

    SvaraRadera
  2. Såg himla gott ut! Nästan lika gott som cupcakesen;) Kram

    SvaraRadera
  3. Åh jäklar vad gott det lät! Måste testas!

    SvaraRadera
  4. Hon som är för lat för att laga mat tackar för det här snabba receptet!!! Borde tom jag kunna peta ihop ju ;)

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!