Alltså.... ni vispar två
äggulor med
honung, och rör sen ner
vanilj och
kesella, den feta. Sen tar ni
mandelkubb och blöter snabbt upp dem i
kaffe och
whiskey. Sen- nu kommer det fina här- VARVAR ni det här i en fin, fin skål. *
eller två eller tre eller så många ni nu är* Sen ställer ni in det i kylskåpet tills er biff och grönpepparbea- för vem äter inte det liksom? - är uppätna och tallriken skrapad och vinglaset sådär halvfullt- inte halvtomt, aldrig halvtomt- och pudrar
kakao över.
Sen. SEN.... smakar ni och flämtar till av hur fruktansvärt värt livet kan vara att leva.
Det ni brudar. Det är sådana här saker man får hår på bröstet av.
Något (mer) är väldigt fel på mig, jag gillar inte tiramisu...
SvaraRaderaJag tycker både det ena och andra om tiramisu men du är ju för tusan briljant. Hurra för att jag hittade hit, på en fredag och allt.
SvaraRaderaOoooo tack tack tack. Jag rodnar. Mer sånt=) Och välkommen!
RaderaOh vad gött! Tack! Kram
SvaraRaderaTiramisu är ju mumma.
SvaraRaderaHa en trevlig kväll!
kram
Är nog mer åt Osloskånskans håll, men med din beskrivning är jag beredd att göra allt för att få smaka! Låter underbart gott. Hur snabbt ska man blöta mandelkubben? Hinner man dricka emellan?
SvaraRaderaKRAM!