måndag 3 mars 2014

Zombs comin´up behind- MOVE THE FOOOOOORCES!!!!!

Jag är en fet, lat människa. Får jag välja, transporterar jag mig vart jag än ska via cykel. Alternativ no duo är att gå. Konstigt nog är jag inte så förtjust i att åka bil, huvudsakligen för att jag blir för rastlös resten av dagen då. En sak som jag har extremt svårt för är dock att springa- löpträning helt enkelt?
 
Dock är det så att jag har ett gymkort som bara dammar igen- jag hinner för mitt liv inte iväg att träna?! *And spare me all the crap om att "man kan alltid hitta en timme till att ta sig iväg till gymmet", för det är SKITSNACK! Det tar inte en timme, det tar en halvtimme dit,en halvtimme hem, 20 minuter att duscha och en kvart att plocka ihop alla grejer- alltså nästan tre timmar och det har jag faktiskt inte som överarbetande småbarnsmamma. Sorry but no.*
 
Så jag ska ge mig ut att springa istället. Det tar åtminstone bara en dryg timme, kanske en och en halv timme (för/efterberedelser inclusive) och det kan jag nog nånstans prioritera in. (Jag har en bra familj som stöttar. Det ska inte sägas annat!)  Och nu kommer vi till själva poängen med hela det här röriga inlägget- jag har laddat ned en zombie-run-app!! FATTA hur mycket mer motiverande och hur mycket fortare man springer med en morrande zombie i örat!!
 
Dagens mattips: Dr Evil gjorde portabello-halloumiburgare i fredags. Om jag ska äta en enda sak för resten av mitt liv, så blir det den. Excellent!!

4 kommentarer:

 1. Hmm undrar just om en sån där zombieapp verkligen skulle fungrea på mig ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vad heter den appen? Avskyr zombiefilmer men det där kanske funkar? Om inte kan jag ju alltid ladda ner den på Ds telefon och skrämma skiten ur honom som payback för alla grudgegrejer han skrämt mig med.

  Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Ska allt prova! Idèen är så jävla sjuk så det måste bli bra;) Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!