lördag 30 januari 2016

Vad får man egentligen för 700 spänn?

När man sitter med den gemensamma månadens budget och inser att ens bättre hälft på riktigt anser det rimligt att lägga 700 spänn på biltvätt-på EN fucking månad- är det viktigt att dra ett djupt andetag och påminna sig själv om att man älskar honom.

På den tiden jag hade en bil som var bara min la jag självklart också pengar på att tvätta den- såklart. Minst 300:-/året. Jag försökte verkligen se till  att  tvätta den  runt den första april varje år, vare sig det behövdes eller inte. Vilket alla i min omgivning alltid trodde var ett aprilskämt? Som om inte jag insåg vikten av bilvård liksom?

700 kronor är ganska exakt lika mycket som jag betalade för en Odd Molly-kofta  på julrean.  Varje gång jag har den på mig hö-höar alla gubbar på mitt jobb att jag tydligen  får för hög lön om jag har råd med så dyra kläder. Joråsåatt....

1 kommentar:

  1. Men asså hallå!! 700 kr/månad!! Jag ligger nog exakt mitt emellan er. Om man räknar mitten som en tvätt mer än dig. Har haft bilen ett år snart. Har tvättat den två gånger.

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!