tisdag 2 juli 2013

Rund är också en form....

Apropå det här med formen, jag glömde säga en sak... jag tänker alltså inte gå på nån form av diet? Dels ammar jag, och dels har jag två barn till som inte ska bantas eller se sin mamma göra det. Den mat jag äter kommer alltså vara densamma som min familjs. *med undantag för frukosten. Tror faktiskt jag hellre skulle skjuta mig än äta samma frukost som mina döttrar gör- bluuuuäääärgh!!* Dock, eftersom mitt rara lilla hjärtegull till banshee* verkar ha nån slags kolik på g- vad vet jag, har aldrig haft nåt barn med kolik förut men han skriker så öronen buktar sig och hjärtat går sönder av hans ledsna lilla ansikte och fäktande små armar- så kör jag mjölkfri kost för att se om det hjälper.

Dagens vikt: 78,6 kg (nix, jag tänker inte väga mig varje dag. Mest när jag kommer ihåg det....)

Frukost: rågkuse med kokt ägg och kaviar, kaffe

Mellis, i språng till bilen: banan. Därefter hos Barbie: kaffe (jo jag vet att kaffe också kan ge koliksymptom. Det verkar dock inte göra varken från eller till)

Lunch: färskpotatis och kyckling, snabbt hopstekt eftersom min micro är dum i huvudet

Middag: lasagne till resten, inte en susning till mig... färskpotatis? Typ det enda i världen som är gott även utan sås:-)

Kvällsmat... ja. Inte en susning. Har inte hittat nåt bra mjölkfritt alternativ mer än mandlar och öl, och det känns lite dekadent en vanlig tisdagskväll liksom, lakoholfritt må så vara:-)

Antal steg gångna idag: hittills nånstans runt 4000. Det får vi väl verkligen hoppas att det ökar på!

Mått har jag inte hunnit ta några. Får bli nånstans under veckan.

Som sagt, ett bra första försök. Vi får fila lite på det här tror jag, framförallt blir det lite mer matnyttigt när jag kan äta vanlig mat. Riktigt så här torftigt brukar jag faktiskt inte äta- finns det mjölkfri keso? Det skulle underlätta känner jag!


*En banshee är ett kvinnligt väsen i irländsk och skotsk mytologi. Vanligtvis ses bansheen som ett dödsomen och en budbärare från den keltiska dödsvärlden. Bansheer följer bestämda familjer, och varslar om en familjemedlems bortgång med sitt karaktäristiska skrik. Strictly typ från Wikipedia.....

3 kommentarer:

 1. Öl och mandlar låter ju gott:)
  Jag vet många som blir helt kassa i kistan av färskpotatis men jag har ingen aning om det går över i bröstmjölken. Kanske ändå värt att kolla upp?
  Annars har jag fått pippi på grillad paprika som man drar av skinnet på, skär i strimlor och sen lite flingsalt på och jag tror att jag äri himmelriket!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Dukting! Jag hänger på...!
  Kramar och nu kör vi

  SvaraRadera
 3. Ähh, strunt i vikten - känns oviktigt i dessa sammanhang.
  Med dina 78 ligger vi i ungefär samma klass.

  Å grattis föresten, inser att jag kanske missat att gratulera till sonen, den lilla parveln :)

  Skötomdig
  /Carina

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!