måndag 1 juli 2013

QfE vill inte bo i radhuslänga.....

Vi var på husvisning igår. Ett litet pittoreskt nybygge ca 8 km utanför stadskärnan, barnvänligt och välplanerat. Visserligen ett rum kort, men å andra sidan är Mumlan flygfärdig ungefär samtidigt som Kaptenen kräver eget rum på riktigt, så vi räknar med att det ska funka ändå.

Halvvägs dit fick jag ont i magen över hur långt ut på landet vi åkte (detta var rent och skärt symboliskt- det ligger inte längre ut än den stormarknad vi handlar på nån gång i veckan), vi skulle alltså hamna bostadsmässigt längre ut från staden än vår sommarstuga!! Väl där tvärvägrade jag. Jag hittade fel på allt. Det var så inte QfE överhuvudtaget, jag vill inte bo så! Jag är lägenhetsmänniska- ska jag bo i hus vill jag antingen bo i radhus ca där vi bor, eller så vill jag ha ett hus isolerat på landet. Måste jag ändå bo så off så jag måste ta bilen så fort jag ska nånstans ska det vara så långt ut att det åtminstone är ostört, inte med grannens grillos över tujjahäcken. Så det blev inget. Vi lämnade till och med tillbaka den lilla broschyren till mäklaren- så ointresserade var vi....

Fråga: den här bloggen är ju lite tråkig för tillfället. Det är tvättmedelsinlägg (visserligen ett nytt inslag, men i alla fall- det säger en del om hur tråkig jag blivit!!!) och bilder på min sovande bäbis. That´s it. BOOOOORING! Funderade lite på om jag skulle formalisera min väg tillbaka till formen- dvs inte till ett vältränat sexpack, men åtminstone tillbaka dit jag nådde förra vintern när jag GI-shapade bort mer än 6 kilo på 6 veckor mha samma metod. Vsd tror ni? Är nån intresserad av att följa det? Jag lovar och svär isf på heder och samvete- trots att folk jag faktiskt känner IRL läser den här bloggen- att vara brutalärlig med alla siffror, både i med- och motgång!

2 kommentarer:

 1. Följer det gärna, ta gärna med inspirerande recept till oss övriga som kämpar på med formen. Men visst tänker du på att viktminskning under amning kan vara skadligt för babyn eftersom gifter bundna i fettet släpps fria när fettet bryts ner och då kan hamna i bröstmjölken. Omtanke, inte pekpinne.

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Som Olga säger: tar det nio månader att gå upp får det faktiskt ta nio månader att gå ned. No 6 kilo på 6 veckor den här gången, däremot vill jag gärna kunna gå och prata samtidigt i uppförsbacke:-)

   Recept är jag inte så bra på eftersom jag höftar allting jag lagar, men däremot vad jag äter kanske kan funka? Kram tillbaka och tack för omtanken( det var precis så jag uppfattade den)

   Radera

Vassego, här är Pratpinnen!