söndag 30 juni 2013

Bättre men inte bra

Efter maskintvätt med Oxiaction Crystal White, där jag stannade maskinen mitt i programmet så det fick ligga och dra lite, är skorna bättre men inte bra. Påt igen med blötläggning med Vanish Powergel!

#vanishtest samt #nujävlarskaskornablivitaförjagharinterådmednyapåföräldrapenningen

2 kommentarer:

 1. Förstår att din dotter inte heller hade med sig gummistövlar till Bråvalla vad säger hon om att du ev. inte får skorna renare kommer hon använda dem ändå? Min dotter räknar med att jag får dem rena men jag har förklarat att de kanske inte blir bättre och att eftersom jag köpte dem i slutet av maj i år så blir det inga nya. Berätta gärna hur steg 2 med Vanish gick så jag vet om det är någon idé att göra något mer. Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, hon hade faktiskt med sig men fick grymma skavsår på vaden (stora köttsår!!) när hon gick, så jag förstår varför hon bytte.... och hon förstår att hon inte får nya, hon kalkylerade med att de kanske inte skulle gå att tvätta. Hon får sitt studiemedel och väljer hon att lägga 70% av det på nya skor så är det hennes val:-)

   Jag inser att du dock har en tjatande dotter hemma, så ända tipset jag kan ge är Sportamores nyhetsbrev, med jömna mellanrum är det 25% rabatt. Alltid något?

   Det ser inte så ljust ut att få dem rena dessvärre.... de står på tork, men jag tror inte de blir vitare än nu. Lägger upp bild när det är klart, jag lovar! Vi får hålla gemensamma tummar.

   Radera

Vassego, här är Pratpinnen!