måndag 17 juni 2013

"Like sands through the hourglass... so are the Days of Our Lives."

Nej, jag har faktiskt aldrig sett den serien, och jag tänker inte börja nu heller, trots min nya sysselsättning: att sitta fjättrad i soffan och amma, amma, amma.... det är det enda jag gör nämligen. Eller pumpa. Därav bristande bloggnärvaro, jag har helt enkelt aldrig en hand ledig att blogga med?

Vår lille pojke går inte upp i vikt som han ska. För mig är det här helt nytt, amning har aldrig varit ett problem för mig, mjölken har flödat och ersättning har inte ens funnits på kartan! Och med allergibakgrunden på Mumlan vill jag gärna att det ska förbli så, men har absolut noll stöd från BVC-regimen i det fallet. Konstigt, jag har hört så mycket om mammor som jagats för att de inte vill amma, jag kunde för mitt liv inte tro att det var tvärtom? Men jodå. Oss emellan: jag avskyr människan. Oss emellan II: lägger hon huvudet på sned och frågar om han kissar ordentligt eller om han verkar slö en gång till nitar jag henne. Jag har en glad nöjd kissande bäbis som trots allt går upp i vikt och följer kurvan, bara inte så snabbt som hon tycker. Punkt.

Det var veckans blogginsats. Jag går väl och pumpar lite igen dårå. Samt tecknar Netflixabbonemang för lååånga dagar i soffan :-)

5 kommentarer:

 1. Går han upp i vikt, kissar och där emellan rapar ordentligt så gå på magkänslan. Nita kvinnan och fortsätt amma.

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med.

  Magkänslan har väldigt sällan fel. Lite lyhördhet på BVC skadar ju inte, så blir hon för jobbig, följ instinkten även här ;-)

  Glöm inte bort alla play-funktioner på datorn också. Verkar finnas massor av bra gamla repriser mm. Gratis är gott.

  Om du inte såg den så var SVTs engelska serie Restless bra. Med fantastiska kläder... suck!

  Kram Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Håller med förste talare:) Och vad skönt att det finns sånt som Netflix och dyl. Jag fick sitta i soffan och glo på Hem till gården och Glamour när jag hade Moa liten;) Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, dessa hemska BVCkärringar. Minns vår första som kom hem och kollade hur städat vi hade det och ställde en massa skumma frågor som tex "när du pillat på dina bröstvårtor, tvättar du händerna före och efter? Ja, med tanke på hunden?" ???? Kan säga att den kärringen åkte ut.
  Ibland har jag en känsla av att de på BVC med sitt tjat och stressande beteende sabbar amningen för många.
  Lycka till, jag tror att bi fixar detta bra!
  Kramar

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!