söndag 13 oktober 2013

To die for

Helvete att jag ska vara så kass på att fota ibland?! SKa bara snabbt skriva ner och dela med mig av gårdagens dessert komponerad av födelsedagsbarnet himself... Lyssna nu, för det här var fantastiskt!!!
 
Kardemummaglass
Fileade apelsiner
Apelsinsås smaksatt med kanelwhiskey
 
Herrejisses. Om jag bara ska äta en sak till resten av livet så blir det nog det!

4 kommentarer:

  1. Fan vad gott det lät! Men hur sjutton filear man en apelsin?! Kram

    SvaraRadera
  2. Meeeeeeen?! Här skriver man och skriver och så försvinner kommentaren? Kan du se den? Bara borta för mig? Orkar inte!

    SvaraRadera
  3. Ok jag orkar. Jag skrev typ så här:
    Glassen lät god. Apelsinen vet i katten. Jag gillar oftast inte apelsin i kakor, godis eller desserter.

    Och så - förlåååååt för att det aldrig kommer ngn söndagsfikainbjudan! Ni är INTE bortglömda! Men för första gången någonsin är vi faktiskt uppbokade jämt! Och det är inte så roligt som det låter för allt det där oplanerade som man vill göra ryms liksom inte. Dessutom har vi varit lite förkylda och jag vet inte hur sugen lilleman är på att träffa oss då även om vi alltid är sugen på att träffa honom. Och er med såklart, självklart, but of course, givetvis. Alltid. Men ja... Du vet...

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!