torsdag 23 januari 2014

Succéfrukost

Som säkert framkommit älskar jag gröt. Och igår (kväll, åt den idag) gjorde jag en gröt som smakade MOROTSKAKA! Fatta grejen, morotskaka till frukost?

Blanda 1 dl havregryn med 1 dl mjölk, 1 ägg, en liten finriven morot och ett rivet päron.  En nypa vaniljpulver,  en nypa salt och kanel efter smak. Rör ihop och ställ i ugnen, 175 grader ca en halvtimme.  Toppa med vaniljkesella.  Heavenly!

4 kommentarer:

  1. Åhh nice, måste provas =D

    SvaraRadera
  2. Men alltså, ugnsbakad gröt? Så mycket jag inte vet om grötvärlden, helt klart.

    SvaraRadera
  3. Spännande! Måste den helst ätas nygjord så att man ska upp i ottan och dra igång ugnen?
    Kram

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!