lördag 17 mars 2012

Min vackra, kloka man

Han är inte bara snygg min kemistman- han är förbannat klok också!

I Nyhetsmorgon i morse medverkade en s k trädgårdsexpert (bara den titeln liksom! Har hon den på sitt visitkort med? Cooooolt!) och rekommenderade än det ena, än det andra för att göra våra trädgårdar vackrare, ta bort mossa, gödsla gräsmattor osv. Dr Evil såg bekymrad ut. Han har under flera år varit med i ett europeiskt projekt där man försöker hitta alternativ till miljöfarliga ingredienser i den vara han utvecklar.

- Allt det hon räknar upp är i förlängningen är bra på kort sikt, men ger långtgående effekter för hela ekosystemet. Det är klart det blir vackert för stunden, men varför kan man aldrig tänka mer än en sommar bort? Sen då?

*Sen bytte vi kanal. Där visade de årets smycketrender- aluminium! Dr Evil pannrynka blev ännu djupare- hemma hos oss använder vi inte ens aluminiumfolie till maten!! Kan vi enas om att vi INTE hakar på den trenden? Oavsett hur snyggt det är?*

3 kommentarer:

  1. Absolut! Det kan vi enas om. Miljön är viktig och din man är klok. Kram

    SvaraRadera
  2. Fy sjutton för aluminium! Värsta miljöboven! Klart jag hakar på. Och kemikalier i trädgården känns verkligen som konstgjord andning.

    SvaraRadera
  3. Oj då.....Jag som avverkar obscena mängder folie på jobbet! Frågan är ju vad sjutton man skulle använda i stället? Kram

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!