lördag 7 juli 2012

25% av semestern avklarade

25 riktigt bra procent skall tilläggas! Gårdagen började lite sisådär med Mumlans sten i foten, som faktiskt slutade på vårdcentralen till sist *och nej- det var inte mamman som var extremt dålig på kirurgi, till och med där uppe hade de märkbara problem med att få bort det illasinnade föremålet*, fortsatte med en fantastiskt lunch i Västervik på restaurang Guldkant med utsikt över vattnet och fantastiskt surdegsbröd. Lite stadsflanerande på det, den planerade fikan/glassätningen ställdes dock in pga att alla var alldeles för mätta....

På Skitsyster d ys begäran besökte vi sen DollarStore, och jag blev 400 spänn fattigare men fick inte ett dugg av värde med mig hem. Sen gick vi Trollstigen i Gamleby, åt blåbär stora som vindruvor och klättrade sen nedåt i stilla duggregn och begav oss sedan mot Byrundan, vilket är precis ett så bonnigt lopp som det låter. 8 km genom Gamlebys centrum, Dr Evil skulle spöa ett antal av sina arbetskamrater men då ett av överraskningspriserna visade sig vara en gräsklippare (om man hittade den under banans lopp och sen sprang med den in i mål, vann man en sprillans ny gräsklippare!) tog han istället den och löpte in i mål med, vilket renderade en hel del jubel, inte minst från hans glada sambos sida som nu iskallt räknar med att slippa klippa gräset=)

En riktigt, riktigt bra dag. Sanna mina ord. Jag gillar den här semestern.

3 kommentarer:

 1. Min semester är slut och det känns blääk! Ingen panik alls för att gå till jobbet men jag ville inte åka hem från Lingonet :)
  Ha det bäst!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Najs vecka ( förutom stenen i foten då)! Dom där blåbären skulle jag vilja trycka i mig. Och grattis till vinsten! Klart att han ska klippa gräset själv.
  Kram

  SvaraRadera
 3. måste erkänna, att gräsklippare är en riktig grön maskin, men varför
  har den automat-drivning, och ingen el-start, Evil kan låna min handjagare
  han är så duktig med springa,.... då kan du använda den nya och tävla
  vem är först färdigt, och när ni hålla på, kan ni ta våra gräsmatta med...
  hoppas ni få en resterande 75 % bra semester...

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!