måndag 30 juli 2012

Tillbaka in i fållan

Första arbetsdagen, och jag är faktiskt förvånansvärt pigg, om än lite groggy i huvudet efter fyra veckors ledighet *varför byter man t ex alltid lösenord till alla system veckan innan man går på semester? Man VET ju att de är totalt borta efter sommaren då?*
 
Jag är verkligen, genuint, uppriktigt otroligt nöjd med min semester i år. Den har varit helt lagom i alla som helst avseenden (förutom mina krympta kläder- tack Rosen, det är klart det är kläderna som krympt, jag är ju lika smal och smärt som alltid? Förresten sprang min chef just in här iklädd bermudasshort, flip-flop och en t-shirt som visade hela magen i all sin prakt. Han frågade om det syntes att han passerat hundrastrecket. Vi undvek noggrant att svara på den frågan......vilket han tog som svar nog.) Det har varit små dagsturer, en underbar Gotlandsvecka, stugvistelse, glassätning, bad och långa promenader och framförallt total avslappning och rekreation. Perfekt helt enkelt.
 
Nu är det tillbaka till vardagen med allt vad det innebär av pendling, tvättstugan, veckomatsedlar- idag blir det färsfylld paprika- och tidiga mornar. Men faktiskt har det sin charm det med?

3 kommentarer:

 1. Man blir lite ringrostig i hjärnan efter semestern men snart faller lösenorden på plats..;) kram Diana

  SvaraRadera
 2. Oj! Ja vilka koder och till vad? Men ska inte tänka på dom förrän om en vecka knappt...
  Låter so att du haft en skön semester och det är faktiskt skönt med lite rutiner sen.
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Nej fy koderna vill jag inte tänka på och visst är det irriterande att kläderna kryper:) kraaam Nilla

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!