måndag 4 mars 2013

Meatfree monday FTW

Jag är så förbannat lat. Jag orkar vare sig göra pizzabotten eller slåss med karnivorerna, därför är dagens lösning tortillabröd och så får alla ha vad de vill på sin pizza.... på min är det i alla fall rödlök, kalamatioliver, fetaost, paprika och vanlig ost. Och en rejält vitlökig pizzasallad till det! Dock, om jag får gissa, kan det nog eventuellt vara en av karnivorerna i hushållet som kan tänka sig att följa mitt exempel- efter en spenatvariant med fetaostpizza i somras, har Odd Molla tjatat minst en gång i månaden om att hon vill ha den igen! Så kanske kan hon tänka sig att testa idag också.

I övrigt är jag fet och trött, därav min relativa frånvaro. Jag jobbar, sover och tittar på tv. Typ så. För en så inbiten icke-tv-tittare som jag är det ganska fascinerande- jag visste inte ens att det fanns så mycket skit på tv!!! Det är otroligt! Man kan, om man vill, sysselsätta sig med tv-tittande 24 timmar om dygnet ju!! *Nu är ju jag 70-talist, jag växte upp på den tiden när det bara fanns två kanaler, och dessa sände- om det inte var skidskytte vill säga- endast efter kl 16 om dagarna och då mest repriser. Barnprogrammen var en halvtimme har jag för mig. På nåt sätt har jag nog fastnat i det, jag var inte riktigt medveten om hur mycket tv det fanns?* Spännande.

Dagens fakta: visste ni att ekorrar använder sin egen svans som täcke? Det ni!! Där ser ni vad man kan lära sig av att se på tv!3 kommentarer:

 1. Där är du ju! Började tro att du gått i ide eller nåt med svansen som täcke;)
  Bekännelsernas stund: Jag vet knappt hur man bytar kanal på vår TV...däremot går TV:n 24/7 i personalrummet på jobbet där kan bli serverad precis vad som helst att titta på till sin middag mitt i natten. Tex värsta fråga Olledokumentären. Lite jobbigt när jouren dundrar in i rummet och jag inte vet hur man bytar kanal där heller....
  Kram

  SvaraRadera
 2. Som jag önskar just nu att jag vore en ekorre. Som jag fryser. Annars är jag helt och hållet med dig i förvåningen över allt skit som sänds på tv. Tack och lov för Antikrundan.
  Hälsningar
  Tant

  SvaraRadera
 3. Haha. Jag med. 70-talist som är uppvuxen med att Tv tittar man bara på om det är något specifikt man vill se. Men oj, vad mycket skit som finns som sagt. Älskar för övrigt dina Meatfree Mondays! Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!