fredag 25 april 2014

Not so very Michelle och celebert besök

Två konstateranden under morgonen
 
När mitt hår är halvskitigt och alla kläder sitter åt helvete ser jag inte alls ut som Michelle Williams trots att principerna för det borde vara på plats. But why liksom?
 
Ser jag Izabella Scorupco skutta runt i otakt med halvöppen mun och se jävvligt spånig ut en endaste gång till kommer jag kasta tomater på tv alt bitch-slappa Smarteyes marknadsföringsansvarige. Just sayin´.
 
I övrigt är jag inte alls så negativ som jag låter. Det är fredag, jag ska ha medarbetarsamtal om en kvart vilket innebär att jag kommer få sitta still i två timmar vilket känns toppen en dag som denna, jag har en supersmaskig lunchlåda från Skitsyster d ä vilket bara via ursprunget borgar för en kulinarisk upplevelse och idag dimper det ned ett mycket efterlängtat besök i form av Bergslagens coolaste pingla och hennes blåhårige avkomma- couldn´t be happier över den ljuspunkten faktiskt,den kom som en skänk från ovan!
 
Så ha en fin fredag på er- det ska jag ha!
 
 

2 kommentarer:

  1. Ja fan vad gött det ska bli! Hur ska jag stå ut på jobbet till 17?! Vill åka NU! Kram

    SvaraRadera
  2. Hm... jag är inte heller Michelle idag. Om ens någon dag? Men jag är också glad idag! Fattar absolut inte varför, men kör lite "go with the flow". Det går nog över ;)

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!