måndag 2 december 2013

Middagstips

Hörrni, ni vet väl om att det är vegetarisk måndag idag va? Om man dessutom lägger till att de är december, den månad på året som det i särklass ska ut mest pengar och man sätter i sig så sanslösa mängder med fett, salt och socker så kan det sitta rätt bra med den här lasagnen.

Den är billig, fräsch och jättegod. Laga den!



Bild lånad från ICA

4 kommentarer:

  1. Jag åt nästan vegetariskt idag. Jätteäckliga pastaringar i tomatsås så jag var tvungen att krydda till det med några småkorvar...;)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. NY INFORMATION om Green n’ Lean

    P.S. Green n’ Lean blev ett av tre företag som nominerats till Garant Ekostjärna 2014.
    Vinnaren utses på Ekogalan på Grand Hotell i Stockholm 30 januari.
    Besök www.ekoweb.nu/?p=11221 för detaljerad information

    Vegetarisk ekologisk mat efterfrågas alltmer av hälso- och miljöintresserade konsumenter.
    Därför lanserar Green n Lean den nya generationen vegetarisk (vegan) mat vars unika näringsegenskaper och näringstillgänglighet tillmötesgår de allt hårdare kraven på ett hälsolivsmedel som passar alla - inte bara vegetarianer.
    Green n Leans svenska ekologiska produkter erbjuder en smakrik kost som förädlats på ett unikt och naturligt sätt, fritt från allergener som soja, gluten, nötter, sesam m.m. och utan E-nummer eller andra tillsatser av något slag.
    Mer om Green n’ Lean på www.green-n-lean.se

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!