måndag 19 maj 2014

Godmorgon everyhopa

Jag får be om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har varit strängt upptagen i helgen med IRL. Nedrans otyg att komma i vägen för bloggandet, det där livet liksom?
 
Dr Evil drog ju till Göteborg för att springa Göteborgsvarvet, vilket
a) medförde att jag missade en fantastisk bloggträff jag gärna bevistat
b) lämnade mig ensam med Bäbisen vilket är mer tidskonsumerande än man kan tro- tack och lov hade jag Mumlan till excellent hjälp
c) lämnade mig i ett katatoniskt tillstånd av saknad- ibland kan det nästan vara nyttigt att vara ifrån varandra för att inse det?
Fredagkvällen hängde vi med en kollega till mig som bor nån kilometer bort, men där jag bor mitt i ett studentghetto varvat med KKK (KopparKittelKlanen födda 1920-1940) bodde hon mitt i ett barnfamiljsområde där alla var snygga och coola och höll koll på varandras ungar och erbjöd mig vin. Jag var helt dashed av impo och avund! På lördagen drog vi till stugan för att umgås med födelsedagsfirande släktingar och bålgetingar, och söndagen gick även det i stugtecken. Kort sagt- en underbar helg!
 
Nu är det återigen vardag, jag vill klippa mig, Bäbisen måste ha en cykelhjälm och min lunchlåda är icke-existerande. Som sig bör en måndag alltså!

2 kommentarer:

  1. Det där verkliga livet stökar till det ibland. Gillar din helg - minus bålgetingar. Fler bloggträffar kommer.

    SvaraRadera
  2. Ja, det där Göteborgsvarvet valde ju totally fel helg att springa sig på. Men som sagt, fler bloggträffar kommer, det får vi allt se till!

    Och klippa sig, öh ja, typ varje minut. Dock utan bäbis. Men med cykelhjälm.

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!