måndag 26 maj 2014

Krama en SD:are!

10 % av Sveriges befolkning röstar på SD.
 
Med min vanliga aggressiva framtoning har jag massor av förslag av vad jag tycker man ska göra med såna- de flesta av mina förslag inkluderar kreativa saker som myror, spikklubbor, nånstans-där-solen-aldrig-skiner, etc etc. Men jag tänker välja en annan väg- Sverige och Europa har tillräckligt med hat som det är!
 
Nästa gång du träffar en Sverigedemokrat- ge hen en kram!
 
Plocka upp hen i knäet, läs en saga, berätta för dem hur duktiga de var när de cyklade till jobbet alldeles själva OCH kom ihåg att ta på sig hjälmen utan tjat.
 
Ge hen solvarma jordgubbar med gräddmjölk och nybakta bullar från en varm kökshanduk.
 
Plocka smultron tillsammans. Självtorka på den varma stenen vid badsjön och viska hemlisar i kojan gjord av handdukar.
 
Dra hen på pulkan inlindad i den varmaste filten och blås på skrubbsåret där hen slagit sig.
 
10% av Sveriges befolkning kan aldrig ha haft en mamma som kramat dem och älskat dem ohämmat. Jag kan inte se nån annan förklaring till detta fruktansvärda hat och avund mot andra människor!
 
Så. Nästa gång du träffar nån som röstar på SD, var snäll mot hen. Det kanske är första gången någon är det?

6 kommentarer:

 1. Jag vet verkligen inte om det stämmer. Var i Lilla byn i helgen. Där röstade 14% på SD! Deras mammor har kramat och pussat på dem. Jobbat deltid så att de inte ska få vara för länge på dagis med de andra barnen. Skjutsat dem till hockeyträning och scouter då istället så att de ska få träffa de andra barnen. Plus skrämt dem för vargar, björnar och folk från borta. Hur gick det här till?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅÅåå fy vad hemskt! Nu blir jag helt deprimerad:-(

   Radera
 2. Ska väl skämmas jag för jag glömde bort att rösta. En skam, jag vet! Kram

  SvaraRadera
 3. hur faen blev det så här? lyssnar på min barn. mina kompisars barn. de fattar inget. "hur länge är det kvar till jag går rösta? 10 år? då ska jag säga att alla är lika värda. alla får stanna." vilka är alla andra?

  SvaraRadera
 4. De är otäcka och har ännu läskigare polare ute i Europa. Har världen drabbats av minnesförlust? 1930-talet kommer allt närmare...

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!