lördag 30 november 2013

List it baby, list it!

Dagens tre bra

Babysim
Lussebak
Finbesök

(Går)dagens mindre bra

Kommentaren om att jag ska börja jobba om en månad: Jag förstår verkligen inte. Personligen skulle jag ALDRIG kunna lämna bort min lilla bebis hela dagarna när han är så liten!

(Går)dagens urusla

Att jag inte svarade något extremt drygt, något jag i vanliga fall är väldigt bra på*jag tillhör inte den sortens människor som först efteråt kommer på den ultimata dräpande repliken- jag kommer alltid på den och levererar den dessvärre ofta också, vilket sällan blir så bra som det verkar på film?!* Jag bedömde det inte som mödan värt men ångrar mig faktiskt nu i efterhand.

3 kommentarer:

 1. Folk är förryckta puckon ibland. Du gör som du vill, det som är bäst för din familj. Som de allra allra flesta gör. Skit i hens kommentar och foka på de där tre braiga sakerna istället!

  (och jösses vad jag ändå är avundsjuk på att du hittar orden, jag gör ALDRIG det, möjligtvis tre dagar senare i skrivande form, tror det kan vara värt att det blir lite fel ibland när folk är puckade)

  SvaraRadera
 2. Tänk om folk kunde sköta sitt och kommentarer som bara är till för att trycka till och framhäva hur j-la bra de är själva är så himla onödiga!!! Du lever ditt liv som du anser bäst. Synd att du inte sa ifrån. Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Var och en lever sitt liv som man själv vill. Själv började jag jobba när lilleman var 6 månader och hans pappa tog över. Fick frågan om jag inte tycker om mitt eget barn av en idiot......Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!