söndag 7 april 2013

Ännu ett år till handlingarna

I år fyllde jag år! 39 lååånga, mååånga år. Jaja. De säger ju att man inte är äldre än man känner sig, och med tanke på hur ofta jag känner mig som en trotsig fyraåring eller anses agera mogen som en 11-åring, antar jag att jag egentligen har en snittålder på 24. Vi säger det:-)

Iaf fick jag fantastiska presenter som jag önskat mig varenda en av dem, jag blev ofantligt firad och Dr Evil gjorde världens godaste tårta. Jag menar världens. Det var faktiskt den godaste tårta jag nånsin ätit- oaktat att jag tycker tårta är skitäckligt! Den här var. Helt. Otroligt. Fantastiskt. God!

Nu tog jag ju ingen bild, fånigt nog. Inte ens min Instagramknarkande syster hann med att ta en bild- alla högg in och sen var det i princip tyst i vardagsrummet tills tårtan tog slut? Ni får helt enkelt tro mig på mitt ord om hur underbar den var, eller testa receptet själva.

Dr Evils fantastiska förädlade Pavlovatårta!
 1. Tag en marängbotten
 2. Smeta på lemon curd
 3. Smeta på ett tunt lager grädde ovanpå curden
 4. Lägg på en ny marängbotten
 5. Lägg på- Dr Evil hävdade att han spritsat, men.... nja....:-)- grädde
 6. Ös på med hallon!!
 7. Ringla över ICAs färdiga saltlakritssås
 8. Klart!
Ack vad nöjd jag var. Och ack vad gammal jag är idag. Dr Evil skämmer bort mig ytterligare genom att befinna sig nere i källaren och byta tillbaka mina cykeldäck till vanliga från dubb. Själv tror jag att jag ska krypa ned i badkaret och läsa min födelsedagsbok!

4 kommentarer:

 1. Ja, visst är den god!

  Självklart ska det vara lakrits till!!! Vi krossade turkisk peppar i morteln till pulver, såhär i efterhand kan jag nog säga att det borde vara enklare med färdigt lakritspulver, men oj vilken träning i biceps man får på vårt sätt, och blandade i curden. Funkar också.

  Grattis i efterhand!

  SvaraRadera
 2. Grattis!

  Tårtan låter jäkla god. Måste testas någon gång.

  Ha en fin söndag!

  kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad gott det lät! Och grattis igen! Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!