söndag 21 april 2013

Igår slog det mig

... att jag ska få barn om ca en månad. Och jag är redan nu för trött och för fet för att utan möda nå mina fötter- och det här hemmet är inte bäbisanpassat för fem öre!!! Här bor två vuxna som jobbar för mycket för att orka bry sig, två tonåringar som i egenskap av just tonåringar inte orkar bry sig samt ett halvt zoo som på sin höjd bidrar till kaoset, de bringar ingen ordning i det.

Så idag skurar jag badrum och sorterar och slänger och fixar och donar för att Kapten Guppy åtminstone ska ha nånstans att skura av rumpan. Samt har skickat Dr Evil att köpa våtrumssilikon för att kunna hänga upp diverse hyllor och hängare samt hämta sin asfula gamla byrå i förrådet som jag får linda in ett tyg eller en tapet eller nåt att lägga guppystackarens kläder i.

Herregud. Det är det här som kallas att boa va?

4 kommentarer:

 1. Vet du vad! Det kommer att bli alldeles skitbra ändå! För Kapten Guppy kommmer att ha dig till morsa! Det skulle jag med velat ha:) Kram!

  SvaraRadera
 2. Kan bara instämma i Lindas kommentar.

  SvaraRadera
 3. Kapten Guppy bryr sig nada om inredningen, men visst är det roligt om man får det att se fint och fräscht ut! Ja, det är nog det som kallas boa. :-)

  SvaraRadera
 4. Ja, det är det som kallas "boa". Men jag håller med Anna om att lillungen skiter i inredningen. Mys med mamma och pappa är det enda som betyder något. Stressa inte. Ta det lugnt. Nu när du fortfarande kan det. ;)

  Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!