måndag 1 april 2013

Aprilskämtet totalt utan slapstick

Uppdatering: man ska inte hacka på andras aprilskämt.(mitt eget var ganska kasst det med, det erkänner jag glatt och villigt) Just den här sortens skämt tog jag personligen illa upp av pga att jag vet nån som utsattes och blev verkligt, verkligt, verkligt ledsen och upprörd över att man skämtade om just det ämnet. Så nej, jag tycker inte det är ett bra skämt. Ungefär som att skämta om "alltså så himla trist, jag har fått cancer.... APRIL APRIL" Typ så. Hoppas inte nån känner sig utpekad.

Ok. Nu har jag läst fyra bloggar här på morgonen som aprilskämtar om att bloggerskan ifråga är gravid.

Jag vill ju så klart inte vara sämre: YIPPIIIIII JAG ÄR GRAVID! Tihi vilken lycka!

*gääääsp*

Här hemma består dagens första, och förmodligen enda, aprilskämt av att tonåringen, som vill gå ut och äta familjelunch, just gått på att vi ska till stadens nyöppnade Jamie Oliver-restaurang Food of Ministery, där ett antal köksstationer ställts upp och man får laga sin egen mat under handledning, och mamman är sur för hon tycker hon lagar tillräckligt med mat som det är. Vi kanske ska låta stackars Mumlan vakna till ordentligt innan vi mobbar henne allt för hårt för att hon gick på det.......

2 kommentarer:

  1. Hahaha å är du gravid???Nähäääää Jag ska nog inte skämta alls i dag för jag är trött som fanken. Glad visserligen men segare än seg. Känns som en bedrift att ha tvättat 4 maskiner :))
    Massor av kram!

    SvaraRadera
  2. Nä inte fan skulle jag gå på restaurang och laga min egen mat. Nån måtta får det vara! Kram

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!