torsdag 16 maj 2013

Key lime pie

Ibland är det enklaste det godaste :-)
 
Min lunchdejt ställde just in, så jag sitter hemma *jobbar hemma förmiddag idag, medarbetarsamtal på eftermiddagen. Mitt i min kärringvila, hur tänkte han där? Eller så var det det han gjorde, min chef....*. Ska tvätta lite bäbiskläder- äntligen- samla ihop lite bra-att-ha-mail till min efterträdare och ta det allmänt hakuna.
 
Key lime pie då? Ja, det är ganska komplicerat att göra en sån. Är ni med? Huvudet på skaft? Pennan i högsta hugg?
 
  1. Ta fram matberedaren
  2. Stoppa i digestivekex och smör
  3. Sätt på matberedaren
  4. Kleta ut i en form
  5. Grädda ca 10 minuter i 200 grader
  6. Låt svalna.
 
Puh.... tur att det är paus här, så man hinner hämta sig från efterrättsgörat- tuffa grejer detta! Vi tar nya tag och börjar igen.
 
  1. Öppna en burk kondenserad mjölk
  2. Öppna en flaska färdigpressad lime (alla andra än den ekologiska smakar skit. Ett stalltips bara!)
  3. Blanda mjölken med en dl pressad lime.
  4. Bred ut över det svala pajskalet.
Ät. Kanske med grädde, kanske med glass. Alldeles definitivt med kaffe.

2 kommentarer:

  1. Åh fy fan vad gott det såg ut! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag dör så gott! (Fan, nu gick jag upp 2 kg bara av att läsa och titta;)
    Och håller med, bara ekologiska som funkar, dom andra smakar skit!
    Kram

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!