onsdag 22 maj 2013

Man ska fokusera på det positiva!

Idag har jag tvättstugan. Det är typ det TRÅKIGASTE jag vet. Dock: idag är sista gången på väldigt länge som jag kommer fräta bort mina bihålor med fantastisk äppelblomsdoft  i sköljmedlet, från och med Kapten Guppy blir det noll sköljmedel i ett par år. Jag får passa på att njuta helt enkelt:-)
 

3 kommentarer:

 1. Bra miljöval att inte ha sköljmedel. Jag har hört att det ska finnas någon form av tvättlappar man kan använda som är bättre för miljön och som ger ungefär samma resultat.
  Själv har jag dock aldrig provat sköljmedel så jag vet inte hur det är att vänja sig av med det. Kanske lika svårt som att sluta äta onyttigt. Vad vet jag.

  SvaraRadera
 2. Hatar också att springa i tvättstugan. Därför köpte jag en maskin. Kan du inte köpa oparfymerat sköljmedel? Eller är det ohälsosamt för bebisar med? Kram!

  SvaraRadera
 3. Har precis bytt till ett allergisäkert sköljmedel som luktar äpple efter att ha kört parfymfritt i drygt fem år. Så ljuvligt! Men tvättmedlet är fortfarande parfymfritt. Vad gör man inte för sina barn liksom. Men frågan är om jag inte kan byta det snart också.

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!