torsdag 11 oktober 2012

Pretty in pink för Cancerfonden!

Den här dagen kunde definitivt börjat bättre.... jag mår fortfarande illa av gårdagens helt fruktansvärda äpplepaj, handtaget på stora kastrullen gick just åt skogen när jag skulle plocka ur disken och hamnade på min vrist, jag möttes av ett reklamutskick från körskolan mitt på köksbordet- "Nu är det din/er tur käre tonårsförälder" vilket fick mig att bli ännu mer illamående, men nu av panik- jag har en liten Molla som mår jättedåligt men är för gammal för att vabba för så nu sitter jag och hafsjobbar med det lilla jag kan kan hemifrån (eftersom jobbdatorn naturligtvis är kvar på jobbet) och jag inser att jag får hoppa min träning ikväll. Igen. Och så är det städdag ikväll. Och jag har fortfarande sommarskor med öppen tå stående i hallen. Och en vissen kruka persilja i köket.

Dagens lobbying-uppdrag blir detta. En av våra kunder har nämligen utmanat sina medarbetare att för alla som klär sig i rosa och skickar in en bild på det, skänker företaget en summa pengar. Ett helt fantastiskt initiativ som jag stödjer till fullo och som jag anser att vi som leverantör borde hänga på! Pretty in pink och för en god sak- kan ju inte bli bättre?

5 kommentarer:

 1. Trots starten på morgonen, eller kanske just därför, ha en alldeles underbar dag idag!

  SvaraRadera
 2. Gulp - hoppas resten av dagen blir bättre! Även på Hornsgatan ligger sandaler glatt utströdda här och där och ett par i guld står som prydnad på en byrå :)Det där projektet "byta från sommar till vinter" har jag helt glömt bort hehe.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Tycker varenda företag ska vara på det sättet och följer förebild du beskriver ;
  pretty in pink
  ( det är därför jag har en rosa dator, rosa telefon, och stödjer med en insamling Cancerfonden )
  SMS:a BESEGRA 6275 ( din namn )
  till 72988 och stödja med 50 kronor insamlingen....
  TACK

  Kram, MaMo

  SvaraRadera
 4. Kan en äppelpaj verkligen vara så hemsk?! Övningskörning låter väl spännande;) Och pretty in pink-grejen är väl ett toppen initiativ........Kram!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!