tisdag 2 oktober 2012

The hunt for food

Efter en SJ-frukost ur papperspåse och en halvtimmes nickande-nästan-somnar-snart ger jag nu upp och njuter av resan istället *japp. Jag är ironisk. Det är SJ, jag åker baklänges och det tar slut i Göteborg. Det är inte många rätt i den ekvationen om ni frågar mig:-)*  Jag är helt magiskt trött idag, lite sådär så det värker i ögonen? Dock är jag hundratio övertygad om att kursen jag ska gå är fantastisk, så framåt dagen lär det inte bli några problem med att hålla sig vaken. Ikväll ska jag promenera och sova (och införskaffa frukost eftersom min chef envisas med att vi ska utnyttja företagets övernattningsrum istället för hotell. Det tycker de flesta är skönt för då är de redan på plats- jag som är van vid en morgonpromenad har inga som helst problem med att transportera mig på morgonen om jag i gengäld kan få en anständig frukost!!!), i morrn ska jag gå och träna och därefter införskaffa nån form av middag-nackdelen med att bo mitt i ett Scienceområde är att inga restauranger är öppna på kvällarna....- och på torsdag ska jag...få se....promenera och skaffa nåt att äta. Eventuellt springer jag nån kväll också. Samt ringer hem varje kväll och lipar. Jag gillar really, really, really inte att resa nånstans. Men i princip kommer hela resan gå ut på att skaffa nåt att äta? Herregud så tragiskt.
 
Men annars knallar det tycker jag? Jag är tillbaka på kontoret i civilisationen, jag är lika förbannad som alla andra på IKEAs borttagande av kvinnor i katalogen- men hey, som min kollega säger: Nu ser det ju ut som att alla barn i Saudiarabien tas om hand av homosexuella män istället, undras om det var det budskapet de ville ha fram? så jag kan inte vara arg på riktigt- jag skulle verkligen behöva köpa nya skor- kanske ett uppdrag i Göteborg när jag tänker efter- och jag hoppas mitt Viaplay funkar på mobilt bredband. Just det. Så ska jag snart gå på Jonas Gardell med. Det blir roligt! *på riktigt alltså!*
 
Och Dr Evil vann förresten två biobiljetter på "Lär-dig-stå-ut-med-din-tonåring"-kursen vi var på igår! Jag TROR syftet var att man ska gå på bio med sin tonåring och göra nåt kul tillsammans, men eftersom vi har försökt gå på bio i två månader med våra tonåringar och de bara vägrar för de tycker vi är skittråkiga och ser tråkiga filmer så ska jag lobba för att vi går själva istället. Vi kanske kan se nån djuplodande, kulturell film som manar till eftertanke och får oss att blicka in i varandras själar? Typ Ted.
 
 

4 kommentarer:

 1. Vilken strapats det där med matjagandet och att åka baklänges till Göteborg är något som även jag kraftigt motsätter mig. mest det där med baklänges då ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jaga mat trodde jag vi människor här i norr sluppit från någon gång på stenåldern. Hälsa din chef det.
  Den där filmen tror jag på! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ted verkar askul! Ät frukost på hotell och låt chefen betala!!

  SvaraRadera
 4. Det var ett sabla jagande på föda! Och jag hade samma tanke kring Ikea-katalogen där. Lite komiskt faktist;) Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!