måndag 2 augusti 2010

There´s a mummy in my kitchen!

För att vara en barnfamilj kör vi inte vår diskmaskin speciellt ofta. Kanske för att mina barn är uppfödda utan diskmaskin och därmed kanske är lite mindre benägna än barn i allmänhet att ta nya glas varje gång, men även att Dr Evil är extremt bra på att röja undan diskbänken och hellre handdiskar saker än har disk kvar stående på bänken.

Men så här på sommaren gååååår det ju bara inte? Jag kör maskinen en gång om dagen (ytterst sällan mer än varannan dag annars) och det luktar mumie i köket ändå? Och hela lägenheten känns sunkig och kladdig och inte alls speciellt ren och fräsch. Och då är ändå hårkissarna from hell ute på grönbete i sommarstugan, så de bidrar inte till allmänna oordningen? Jag kan bara tänka mig hur det ska se ut när vi kommer hem från Gotland med väskor fulla av sand med!

Det ska inte vara fullt med lera i hallen än, det är ju fortfaranade sommar?? Jag blir så deprimerad.


Jag vill börja om. Mer sommar tack!

2 kommentarer:

 1. Honey I am home!
  Hello the Queen - nu är jag tillbaka i bloggväldet.
  Du verkar ha outömda skrivkrafter och sett till att envetet fylla ditt bloggrum med mängder av förlustande rappakalja :)
  Jag bugar och bockar för underhållningen och inser att jag sedan länge är degraderad till hovnarr i det kungliga Blogghuset.

  Keep up
  /Carina

  SvaraRadera
 2. WOHOOO- du är tillbaka! Hertzich willkommen min kära! Jag har varit sorgligt dålig på att kommentera (samt i vissa fall läsa) andra bloggar här ett tag, men du är djupt saknad skall du veta=)

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!