tisdag 11 januari 2011

Granola

Har just testat att göra mitt livs första granola, efter ett recept jag googlade fram *äras den som äras bör- här är länken!*

I morrn blir det ingen cykel, det hade fryst på så i morrn tror jag det blir en promenad istället. Egentligen skulle jag gått på vattengympa, men som jag sagt tidigare så är det ganska tungt runt omkring just nu och idag blev det grader i helvetet... Jag ringde Dr Evil som ställde in sin övertid, jag ville bara hem och klämma på mina barn, se att de är hela och mår bra och helst puppa in oss allihop. Molla är ju sällan sen att utnyttja sin mors svackor, så hon tyckte vi behövde efterrätt. Kompromissen blev just granola, så kan de smaka den ikväll och jag i en äppelpaj på söndag- söndag är nämligen dessertdag har jag bestämt, i boken står det att man ska äta dessert nån gång ibland och det tycker jag är en bra idé! Afrodans i morrn, vattengympa på torsdag, underground på fredag, simhallen på lördag med hela familjen och zumba på söndag- det blir definitivt en dag med efterrätt!

Men så här långt inga avsteg alls faktiskt om man inte räknar att jag bytte kyckling mot räkor en dag *men det tror jag att jag är förlåten* och idag har jag ätit:

Frukost: Microäggröra med bacon
Mellis: Kesella med färska bär och Fun Light- jag var hungrig så jag kunde dööööö!
Lunch: Feta-sallad med äpple och rödlök
Mellis: Proteinsmoothie
Middag: Ugnsbakad kyckling med salsa verde och getost3 kommentarer:

  1. Vad i helsefyr är granola?! Får nog följa länken och se! Du äter en väldigt massa gott tycker jag:) Kram

    SvaraRadera
  2. skal oxå skaka rumpan på afrodans i morron :))

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!