torsdag 13 januari 2011

Men hur har det gått nu då för tjockisen?

Efter en vecka med ost, grädde, kött, kyckling och fantastiska rätter där jag varit mätt hela tiden och där alla måltider utom en har varit höjdare *legymsallad är faaaan inte gott? Oavsett hur mycket grädde det är i?*, kort sagt: jag har frossat så det nästan känts som om jag borde må dåligt? Det enda sug jag känt var när resten av familjen åt pasta, men det var inte värre än att det hyfsat lätt gick att låta bli, samt granolan, men den ska jag ju få äta på söndag, och så hade jag nästan kunnat döda för en apelsin igår efter träningen men lät bli. Annars har jag inte varit sugen på nånting mer än det jag ska äta, och det har jag ofta gått och suktat efter bara för att det verkar så gott.

Resultat: 2,5 kg väck, samt sammanlagt 13 cm (midja, bröst, höft, lår och överarm, varav 5 cm bara i midjan!)

Jag är nöjd. Och jag tänker fortsätta! I morrn kör jag igång vecka 2!

11 kommentarer:

 1. Det var inte illa. Bra jobbat! Har också kört lite LCHF stuk under min viktnedgång och för min del har sötsuget tappat greppet om mig. Även om jag t.e.x i julas kunde äta av ALLT, så var det inga problem att sluta med gotterna när jag gick tillbaka till att äta fullfet mat.
  Vad bra att du mätt dig, det ger en helt annan bild av en viktnedgång.

  Grattis

  SvaraRadera
 2. Herre gud, 2,5 kg på en vecka...dä ä tame fn otroligt! ;-)

  Jag sliter och sliter och äter nästan inget och tränar, inte går jag ner så mycket inte. *suck*

  Och inte kan jag äta LCHF heller, min mage med återkommande magkatarr skulle skrika rätt ut då.

  Härligt att du är på g i alla fall, jag får väl ta det den långa vägen och just nu måste jul/nyårs, ja hela decemberfettet väck.

  Det har varit min första vecka här utan sötsaker så jag har verkligen fått kämpa.

  Keep up the good work!

  Kraaaaam,
  Maria/Javabönan

  SvaraRadera
 3. Åh,låter ju helt otroligt!!!! Var hittar du recepten? Känner att denna variant av bantning känns lättare att följa än de där med typ bara pulver....blä. Lycka till i fortsättningen!

  SvaraRadera
 4. Odd Oldies: Jag kör GI, men är väl i den sk rivfasen. LCHF har jag noll koll på, men man ska väl typ äta noll kolhydrater då? Eller?

  Javabönan: Nej, det är jättesvårt att hitta nåt som funkar för just en själv? Jag kan inget om näringslära eller hur man ska äta, så jag följer bara menyerna slaviskt vilket ju verkar ha hjälpt, men för dig kanske nåt annat funkar... Håller tummarna, lycka till!

  Camilla: Ulrika DAvidsson, 6 kilo på 6 veckor heter boken. Jag kör den till punkt och pricka- första gången i hela mitt liv som jag följt recept slaviskt tror jag=)

  SvaraRadera
 5. Toppen ju!
  Jag kunde inte äta lunch förrän 14.30 idag...hade det vart för några veckor sen hade jag hungrat ihjäl innan dess och svimmat av blodsockerfall. Idag, ja då överlevde jag.:)

  Fast jag är rädd för att jag äter för lite fett....

  SvaraRadera
 6. Yee! Grattis! Jag har ju förlorat 15 kg med GI, men gått upp 20 sen dess... Slutade röka och sånt jox. Nu kör vi LCHF, men vi är inga menymänniskor så det blir lite improvisation! :D

  SvaraRadera
 7. Min man har gått ner 10 kg från sept - dec 2010 med LCHF-diet. Han kan inte sluta för han mår så bra. Jag provade, med visst motstånd, från 15 nov till nyår; jag hade gått ner 200 g! Före det i juni, juli och augusti samt halva sept, provade jag att träna VARJE dag, jag åt inte en enda godisbit, bara vanliga nyttigheter och hemlagad mat. Vad hände då da? Gick inte ner ett enda gram. Nej, fläsket har nog satt sig för att stanna, buhuuu

  Fia Fläsk

  SvaraRadera
 8. Wohoooo vad duktigt gjort av dig kusin :D
  Jag är stolt över dig så jag nästan spricker!!
  Det låter nästan som att det är sammma metod jag använde mig av :))
  Kram från kusinet

  SvaraRadera
 9. Jag har inte kört LCHF slaviskt eller nått sånt. LCHF stå för Low Carb (lite kolhydrater) High Fat (fullvärdigt fett). Bytte ut alla light produkter, mot fullvärdiga produkter, yoggi 3%, mjölk 3%, grädde 40%, bredgott istället för Lätta osv. Drog ned mycket på kolhydrater. Funkar finfint för mig.

  SvaraRadera
 10. Fy fan vad bra gjort! Då känns det väl värt det, inte verkar du ha lidit nåt heller! Kram!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!