lördag 8 januari 2011

Trevlig dejt ute i obygden


Man kan bli smått nervös när ens man slänger åt en ett paket med misstänkt form och säger "batterierna får du fixa själv". Det blev jag. Det var dock bara den überjäffliga Dr Evil som väl medveten om min prydhet ville driva med mina nya diet. Sen är han ju lite rar med (säg INTE till honom att jag sagt det!) och ville hjälpa till med ett Micro Egg! Det är alltså en fantastisk liten grej som gör att man kan göra äggröra i micron! Tre ägg i är dock för mycket.... nu får Dr Evil skura micron. Men i morrn, när jag ska göra äggröra till bara mig blir det perfekt! Tack min kära!

GÅrdagen ägnades åt en mycket trevlig fikadejt- nämligen träffade jag ingen mindre än Life of Linda- Linda med medföljande Marodörson, en underbar liten varelse med glimten i ögat och en stor portion vilja, charm och utstrålning. Efter att ha träffat hans mor förstår jag dock var det kommer ifrån: en fullkomligt ljuvlig kvinna och faktiskt precis lika fartfylld och sympatisk som hon framstår i bloggen? Tre timmars fika bara blåste bort och jag hoppas på en återförening på tatueringsmässan framåt våren.

Nu ska här städas bort tomtar *nix, det är inte Mumlan som ska flytta hemifrån...*, ta en långpromenad och STORHANDLA. Fucking avskyr att storhandla.... Vi brukar passa på vardagskvällar seeeent, men ska jag följa min matsedel fattas det en hel del i skafferi och frys- man kan ju dessvärre inte leva på champinjoner, rostbiff och proteinpulver allena!

Gårdagens intag:

Frukost: Omelett med bär och keso

Lunch: Äggsallad och makrill

Mellis: Smoothie med svarta vinbär- SATNAM så sur! I fortsättningen kör jag Dussin-pannor-pulver istället!

Middag: Smörfrästa räkor med skogssvamp, spenat och myyyycket vitlök *det skulle varit kyckling, men det hade jag ingen hemma och var ruskigt hungrig, så jag tyckte det här borde funka istället?*

Kvällsmat: Blåbärste medan Dr Evil visade sitt stöd genom att äta grillchips. Observera att jag inte var ironisk ifråga om stöddelen: grillchips är tamigfan det äckligaste jag vet, tål inte ens lukten, så han gjorde det i välvilja=)

3 kommentarer:

  1. Håller fullkomligt med dig om grill-chipsen! Finns inte många saker som man får en sån vidrig andedräkt av som såna! Tack själv för i går! Vi är hemma nu och det är så skönt:) Kram

    SvaraRadera
  2. Ibland känner jag mig som en fruktansvärt ond människa, därav rädslan för att göra testen - tänk att få det bekräftat...

    ANg. chipsen.
    Jo det värsta värsta är dillchips, fy FARAO för dillchips eller för all del ostbågar, urk, det är verkligen mina värsta.

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!