torsdag 6 januari 2011

Mitt livs första bantningsprojekt och mitt livs fyrtioelftefemte cupcakeprojektI detta kakoskök pågår förberedelser för morgondagen.... jag har ju en dejt med snyggaste, coolaste, roligaste Linda! Och jag har lovat henne cupcakes..... Som alla vet har jag svårt att a) bestämma mig och b) att göra saker lite. Så jag håller som bäst på med tre sorters olika cupcakes! Några tänkte jag ta med till min styvfar som fyller år, och resten får familjen utvärdera vilka som är bra nog att duga åt familjen Linda.

Jupp- familjen får utvärdera. Idag har jag nämligen påbörjat ett projekt. Icke ett nyårslöfte dessvärre, det har jag bara haft två i hela mitt liv, utan som sagt ett projekt. Det skulle börjat tidigare om inte förbannade CDon varit så sena med sina bokleverenser: jag ska äta GI och enligt Ulrika Davidsson gå ner 6 kilo på 6 veckor! Min filosofi är som sådan att om jag gör som hon säger och fortfarande är tjock så är det ju inte mitt fel, och om det funkar så är ju det bra det med=) Jag är usel på att laga mat, har noll koll på näringslära och usel fantasi, så vad jag behöver är färdiga menyer. De är dessutom noggrant beskrivna ur receptväg, så en annan tanke är att Dr Evil också kan laga dem. Mohahahaha! *och visst är jag fantastisk på att planera? Dag 1 börjar jag med ett födelsedagskalas och tre sorters cupcake... Men det skulle kännas skumt att vänta med att börja på den klassiska måndagen- jag har laddat för det här typ en vecka nu, så jag vill bara komma igång!*

Så håll tummarna. I maj ska jag kräla i militärleran och behöver då kunna springa *och Suzan säger att jag kommer klara det och då kommer jag det!*, och resten av året med medföljande liv ska jag vara en levande och välmående mamma, maka och förhoppningsvis nån gång en mormor, så det här behövs. Och jag behöver ert stöd. Tummis på det?

4 kommentarer:

 1. Ska du också springa Vårruset? :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Nix... jag råkade förra sommaren mitt i min arbetslöshet komma på att bli lotta- och berättade det för alla vilket betyder att jag inte kan backa på det? Dock hade jag inte räknat med att få jobb, så jag har inte kommit iväg på min militära grundutbildning än, men ska i maj: och då måste man kunna springa! Tränat har jag gjort i 10 år, men löper gör jag banne mig INTE! Förrän nu då.... Huva!

  SvaraRadera
 3. Jag är nästan rörd till tårar här! Bakar du för våran skull! Gulle dig! Lovar att vad du än kommer med så kommer vi att äta! Den lille Marodören älskar sånt (morsan med!). Jag ska ta tag i fläsket efter helgen. GI är ingen dum grej, har gjort det förut och det funkar faktist...Kram

  SvaraRadera
 4. du kommer springa grymt fort!!!

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!