onsdag 19 januari 2011

Lite kvällsdepp

I morrn ska jag väga mig och jag törs inte riktigt. Det är definitivt fel vecka för det.... jag brukar i allmänhet var svullen som en Michelin när jag har mens, och jag tänkte igår när jag insåg att det var på g att "satnam, jag borde nog väga mig nu innan jag samlar på allt vatten" men nej.... det gjorde jag ju inte... Jag får helt enkelt bita ihop och tänka på det när vågen inte visar minus- för det tror jag inte att den gör! Dock har min bikini blivit för stor i kuporna- men jag vet inte om det är nånting att glädja sig åt direkt, min beloved flamingobikini!!!

En ljuvlig liten bild från i somras...

Skulle egentligen varit och kört afro nu, men på hemväg från affären halkade jag- och inte dåligt heller!! Faceplant tror det är min äldsta dotter uttrycker det... landade dock på knäet, och det gjorde så ont att jag fick sätta mig ner på asfalten och försöka andas igen, samt mörka för en orolig Dr Evil att tårarna sprutade- så himla ont gjorde det! *vet inte varför jag aldrig kan erkänna för folk att saker gör ont? När jag var liten täljde jag en träskål men satte naturligtvis kniven i handen , och enda orsaken till att min pappa fick reda på det var att han undrade vart allt blod på plattorna kom från, och sen följde spåren... jag skuttar ALLTID upp med ett glatt "det gick bra!! Foten går nog att sy fast igen! Ingen fara med mig, tjofaderittan!!" Varför gör man så??* Testade att köra lite yoga hemma istället, men benet stramar och jag känner mig fortfarande allmänt ömklig *den biten är jag däremot ganska bra på=)* Hoppas jag kan ta igen det med en combat i morrn, men vi har tvättstugan så jag har en känsla av att Dr Evil är lite petig på den punkten

Dessutom har jag glömt att jag har en stund kvar att jobba.... Korrekturläsa manual; just när man trodde att kvällen inte kunde bli bättre liksom?

Dagen födointag var lite skralt tyckte jag? Vissa dagar får man äta halvt ihjäl sig, och andra är sallad både till lunch och middag. Vet inte hur bokförfattarna tänkt där.... i alla fall:

Frukost: Omelett, bär och keson var slut- det blev vaniljkesella!
Mellis: Getost. En bit- 30 gram kanske? VÄldigt gott! Samt en clementin... första frukten på nästan två veckor och den var FANTASTISK!
Lunch: Kalvstek och grönsallad. En klick bea. Nja. Sådär. Nåt varmt hade varit gott?
Mellis: Proteinsmoothie.
Middag: Grapefruktsallad med rökt lax? God förvisso, men jag tänkte snarare "förrätt på nyår" än "mmmmm, middag!"
Kväller: te. Jag har ju inte tränat nåt?

Inte har jag gått tillräckligt heller, och eftersom det är ishalka så var det en lugn och försiktig cykelfärd- idag var ingen bra dag helt enkelt??

I morrn blir dock en smula bättre- resten av laxen till frukost tillsammans med äggröra, kesolåda till lunch (varm!! Bara det är ett plus känner jag!) och sen scampigryta till middag, men där säger Grinpisarn i mig ifrån så det får bli vanliga ishavsräkor istället. Bilen till jobbet eftersom jag ska jobba hemma på eftermiddagen, så jag tror det blir en långpromenad i varje fall nån gång under dagen samt förhoppningsvis combat!

Nu ska jag läsa systemmanual. Sov gott!!

2 kommentarer:

  1. Tuttarna är det första som ryker när man går ner i vikt, tyvärr....
    Visst är det fånigt att man inte kan erkänna att det gör ont! Är lite likadan själv. Kram

    SvaraRadera
  2. Skulle just beklaga mig över att tuttarna här inte ryker. Däremot rumpan som nu är lika platt som en pannkaka. Jag har också lite svårt att erkänna när jag gör illa mig. Det är dumt.

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!