tisdag 1 november 2011

Spikmatta- jodåsåatt

En bra sambo är glad och pigg när hennes älskade kommer hem och har maten på bordet. Eller nja. Det är väl inget krav egentligen, men hyfsat så brukar det vara hemma hos oss.*minus glad och pigg då.... och nej. Jag är inte förtryckt. Jag kommer bara hem en timme tidigare än Dr Evil oftast samt är, kanske inte bättre men ofantligt mycket snabbare på att laga mat.* Igår fick stackars Dr Evil inget av någondera. Han fick en väldigt sur, trött, grinig, förvirrad *fråga mig inte. Jag blir rätt dum i huvudet när jag har ont av nån anledning* fru som låg på spikmatta och dravlade en massa strunt- innan hon somnade. På spikmattan. Jag hade åtminstone varnat honom så han hann åka till McDonalds. Barnen fick dock mat- ärtor, buljong, creme fraiche, mixer. Molla tittade oroligt på min yrsliga uppsyn och frågade misstänksamt "mamma, den här maten är väl inte komplicerad att göra va?" 
 
Jag vet inte ens vad jag gjort? Och det är inget klassiskt ont i ryggen heller, det känns mer som träningsvärk kombinerat med solsveda, fast själva solsvedan sitter inne i kroppen. Sen gör det ont ända när på benen, så när jag petar på mina ben gör de ont, men jag känner inte av det rent allmänt. Jaja. Jag tycker som vanligt när jag har ont att jag får alldeles för lite uppmärksamhet och medlidande- nog tur för Dr Evil att jag sällan blir sjuk på riktigt, med tanke på hur eländigt krävande manlig jag blir av en vanlig förkylning.... Och spikmattan? Ja, det är helt enkelt så att det gör ondare så jag tänker på nåt annat, och efter ett tag ökar blodgenomströmning (tror jag. har jag hört. typ.) så det faktiskt känns bättre och sen blir jag ofantligt trött och somnar.
 
Idag ska jag inte somna. Idag ska jag jobba- hepp!

2 kommentarer:

  1. Precis så där känner jag ibland! I mitt fall tror jag att det har att göra med mens och ägglossning. Hoppas det inte blir långvarigt hos dig.

    SvaraRadera
  2. Ligger tyvärr alldeles för sällan på min spikmatta!

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!