onsdag 30 november 2011

Some kinda Magica

Jag ska ju på bröllop i helgen, och inte vilket bröllop som helst utan ett Rockwedding! Jag har egentligen inte haft några klädfarhågor alls inför detta, jag visste tämligen direkt vilken klänning det skulle bli, en klänning som blott alltför sällan får lufta sig ur garderoben, och problemet var egentligen vilka accessoarer som skulle bli till? Det löste jag med ett par strumpbyxor som skulle gjort Pipp L stolt samt Mumlans 14 cm klackar. Det är bara ett problem.
Jag ser inte alls rockig ut. Jag ser ut som Magica de Hex.
 
Nu ska man ju visserligen inte överglänsa bruden på bröllop, men den möjligheten är obefintlig i vilket fall, här pratar vi tjejen som lägger ut en bild på sig själv febrig iklädd Onepiece och fortfarande är snygg liksom *Visst måste man bara hata henne?? Säg inget:-P*, här gällde det bara att åtminstone inte vara så anskrämlig så man förstör eventuella foton.... Magica de Hex alltså. Joråsåatt.
 
F ö tror jag att jag just spräckte ena högtalaren i Pimpmobilen på vägen hit... lyckligtvis är detta Pimpmobilens sista dag innan vinteridet- from i morrn och vinterdäckstvång *eller snarare att 1:e december får man faaaaaen i mig ge sig med att chansa på att sommardäck funkar en morgon till. Det är att utmana ödet!!* och Dr Evil är ute och provkör vad som kan bli nästa familjebil. Men säga vad man vill om Audi, den är snabb och säker och tyskarna vet vad de gör och blablabla, men Audi är inte så jävvla rockig den heller? Det är lite vi-vill-sticka-ut-och-köper-inte-en-volvo-men-egentligen-är-vi-lika-mycket-svensson-för-det över Audi? Jag gillar Pimpmobil. Och Fiat Panda. Och Toyota Aygo. Och Forrrrd Ka. Men nu är det ju bara att inse att det är en för liten bil för oss..... till och med den förra fricking BMW 130 var ju för liten för oss, så nu är det kombi som gäller. Vad bra att jag kommer till den insikten NU- snart 40 år gammal och med två barn som är närme att flytta hemifrån än att börja lekis?
 
Nu ska jag åka till jobbet (eller ja.... när nån läser är jag redan på jobbet. Posta inlägg i förtid you know!) och genomlida dagen och förhoppningsvis hinna både boka klipptid samt köpa hårfärg idag. Klart jag kommer hinna det! Tssss- det vet väl alla att dygnet har 36 timmar?

5 kommentarer:

 1. Vi löser problemet så här: Stå bredvid mig varje gång någon med kamera närmar sig. Då har du iaf en att överglänsa. Bruden får mingla någon annanstans! (Ja den där feberbilden alltså... Själv la jag ut en bild på mig när jag var magsjuk. Inte lika het kan jag lova...)

  Men 14 cm klack! Wtf!! Anna ska ha typ fyrtio cm klack och du 14, ska jag vara den enda dvärgen på partyt eller?! Nu måste jag leta klackar också. Fan.

  SvaraRadera
 2. Hej där! Kul blogg du har. Jag gillar din inställning;) Kommer gärna tillbaks hit!

  SvaraRadera
 3. Magica de Hex?! I helsicke heller! Du kommer att vara skitsnygg! Och vad rolligt med rockbröllop! Vill också gå:) Kram

  SvaraRadera
 4. Jag tror du kommer se grym ut!

  SvaraRadera
 5. Grymt coolt ! Å jag tror alldeles bestämt att du kommer att vara GRYMT snygg på the wedding !

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!