torsdag 1 december 2011

Vad man kan köpa istället för en skrapad ruta

Bilhandlare är i mina ögon bland de värsta krämare som finns!!! Och om man mot förmodan hittar en som är ok, så brukar det visa sig vara en juniorsäljare som ändå måste hänvisa till Ers Överjävvliga Dryghet himself (för det är nästan alltid män? Konstigt nog?) för att verkligen kränga iväg bilen?
 
Gårdagen slog nog rekord tror jag. Sagt om en bil för 260 000- och här kanske jag verkar vara en gniden liten jävel i folks ögon, vad vet jag, men jag tycker det ÄR MYCKET PENGAR!- som saknar parkeringssensorer, och vi ställer en fråga gällande en slags kup´evärmare som man startar med fjärrkontroll, och killen lyser upp: "Ja alltså de e ju en najs detalj. 30 papp, men det är ju helt klart värt det att komma ut till en varm skön bil. Men det är klart.... inte alla som väljer till det. Det finns ju de som har begränsningar i budgeten*blink blink oss rika knösar emellan" Jag trodde jag skulle få spader!!! Jag kör idag en bil värd 7000 spänn enligt senaste värderingen. Med tur och en blind kristdemokrat till köpare kan man kanske få ut 11 på Blocket. Att lägga 30 000 för att slippa skrapa rutor är möjligen värt det om jag får ett garage för de pengarna, och med tanke på priserna där jag bor skulle 30 000 räcka att hyra garage i typ 6-7 år för vår del, och så länge kommer vi ju inte ens behålla bilen?!
 
- Du! Jag kan tänka mig att skrapa en jävvla massa rutor för 30 000, det ska du ha klart för dig! PARKERINGSSENSORER däremot kan man ju tycka vore standard, det har ju till och med en jävvla Kia från 2006 (det sista sa jag dock inte. Det tänkte jag bara- det kändes lite väl övertydligt att säga, till och med en bilhandlare borde ha koll på det)
 
*back back host* - Ja alltså..... eeeeh.... det är ju kul att ha. Men det är ju inget hinder för ett bilköp, hehe. Man kan ju ha andra prioriteringar, hehe host host. Ville ni ha tillbaka er bil förresten, vänta ska jag hämta nycklarna!
 
Vi får se vad värderingen för Dr Evils nuvarande bil hamnar på. Jag vill verkligen ha bilen vi provkörde, icke backsensorer eller inte. De sista 30 000 tänker jag dock inte lägga på en kupévärmare- så snål är jag liksom!
 
Saker man kan få för 30 000
 • En begagnad Renault
 • En bostadsrättfyra i grannstadens förorten
 • En resa för hela familjen till Gran Canaria
 • En väldig massa bybarnmorskor, gravida getter och bikupor till en fattig by i ett u-land
 • 10 par Primeboots
 • Mat hemma hos oss i ett halvår
 • Gå på bio 3000 gånger, 750 gånger om vi går familen tillsammans
 • En rejäl bit regnskog med skydd för djuren som bor där
 • 2 chihuahuor 
 

2 kommentarer:

 1. Skitsyster D.Ä1 december 2011 12:19

  Inte riktigt 2 chihuahuor men jag lägger nog hellre till 4k än decimerar chihuahuan...

  SvaraRadera
 2. Dom gånger vi har tittat på bilar har bilförsäljargubbjävlarna totalt ignorerat mig och bara vänt sig till S. Vilket gör mig asförbannad! Dom har ingen jävla aning om vem av oss som sitter på kosingen! Har varit själv in med barnen hos en bilfirma och blivit totalignorerad. Kan knappast inte bero på att dom inte såg oss för Vincent lade sig raklång på golvet där;) Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!