söndag 4 december 2011

Sunksöndag

På uppmaning av Gunnarssonskans Linda, eller rättare sagt hennes telning Moa, har jag nu bakat saffranskladdkaka (fast i min version byter man äggen mot 2 rågade matskedar matlagninsgyoghurt) Satnam också. Har ni en aning om hur gott det var?

Gårdagen var underbar. Ett otroligt vackert brudpar, en fantastisk fest och ett otäckt gott vin som gav mig huvudvärk idag.... vi tog en cykeltur till adventsmarknaden, tog en ny cykeltur till stadens köpcentrum och åkte sen hem och åt. Snart är det Indiana Jones på tv. Typ sunksöndag i ett nötskal.

Vi ska för första gången på måååånga år fira nyår i hemstaden istället för hos svärisarna! Jag ska vara hemma i min EGEN lägenhet- vi bor typ ett stenkast *nja. Lite längre* från stadshuset där man brukar fyra av raketerna, och jag har sen jag flyttade in drömt om att få stå i mitt eget fönster, skåla med de mina och titta på fyrverkerierna, för att sen gå och lägga mig i min egen säng... Så blir det i år! Fast det kom vi på typ nu. När alla andra redan bokat upp sina nyårsfester. Smart va? Ingen som vill komma hem till oss och fira nyår? Centralt, världens minsta kök, djur överallt och lyhört så man kan skippa sin egen Spotifylista och istället njuta av grannens!

Nähä. Inte det nä. Jag anade nästan det.

4 kommentarer:

  1. Jag tar det som en inbjudan då ;) It's a date på nyår :)
    Kram från kusinet

    SvaraRadera
  2. Skitsyster D.Ä5 december 2011 09:19

    Det hade jag gärna gjort! Men det är ju lite sent nu:/

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!