måndag 12 december 2011

Jamen skål då, tomtejävel?

Måndag och morgon. Två av mina bästa helt enkelt? Idag blir dock en kort dag, jag ska vara hos fru doktorn klockan 15 för att vaccinera Mumlan, så det blir kort men intensivt- lika bra det kanske. Dagens strategi blir att hålla sig undan allt julgodis- det verkligen DIGNAR av det precis överallt?! Mitt konsultbolag satsar i stället på clementiner.... inte så kul för andra kanske, men förbaskat bra för mig. Jag brukar sätta i mig halva kvoten på egen hand.
 
Läst i dagens tidning: Ett antal människor i Tyskland, julmarknad i Berlin närmare bestämt,  har blivit förgiftade av självaste tomten. När de drack snaps ur hans medhavda pappersmugg visade det sig att det var ecstasy den lömske tomten lurade i dem! Stackars människor. Man kan verkligen inte lita på nån? Ska man inte kunna dricka ur pappmuggar från okända människor på stan längre hur som helst? Vart är världen på väg liksom?
 
Då tar vi nya tag, kavlar upp ärmarna och fortsätter den här veckan. Hepp!

4 kommentarer:

 1. Men jisses vart är världen på väg :o) Hehehe - i stället för hohoho alltså!

  SvaraRadera
 2. Vilken jäkla tomte! Där kan man snacka om spetsad glögg......Kram

  SvaraRadera
 3. Haha... Vart är världen på väg liksom? Och samma här. Efter att ha frossat järnet på godis har jag nu gett mig på clementinerna istället. Så mycket bättre.

  SvaraRadera
 4. Ja eller ur gamla glas någon kollega har glömt på diskbänken...

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!