fredag 11 november 2011

Vem är du?

Idag är jag bättre. Jag letar skor *men datorn kraschade så alla öppna flikar jag hade med förslag försvann.... morr....* plockar hemma och funderar på att baka saffransskorpor. Dessutom tänkte jag bara vara- ett ganska ovanligt upplägg för min del? Dvs efter att jag städat, bakat, varit och tränat *jomen jag hittade ett ganska milt pass jag tänkte testa? Blir tokig av att bara vara fööööör mycket liksom=)*

Vad gör ni idag? Ser fram emot fredagskvällen? Sitter med rynkade pannor begravda i jobb? Har en ledig dag men ska jobba i helgen? Är mammalediga eller arbetslösa? Sitter på ett tåg? Jag blir ibland lite nyfiken på vilka ni är som är härinne- kan ni inte berätta? Jag trooooor att de flesta som är här är dels folk jag faktiskt känner, och dels de bloggar jag själv är inne på och kommenterar, men jag vet ju inte? Det är ungefär 50 träffar om dagen här, blygsamt för storbloggarna men stort för mig, jag har så himla svårt att se att alla ni fina verkligen är intresserade av vad jag gör, tycker och upplever!

Kan ni inte presentera er lite kort? Eller bara lämna en kommentar med länk till egen blogg? Jag är så himla nyfiken.

16 kommentarer:

 1. Jag är ungefär som jag beskrivit mig i min profil och som jag visar mig i bloggen- inte fullt så ytlig kanske men i stora drag ;) Jag läser hos dig för att jag gillar din välvässade penna och för att du skriver jäkligt kul och intressant - jag gillar dig helt enkelt!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Mig känner du väl? ;)
  Gillar din vassa penna och häftiga stil, skriver inte alltid kommentarer men jag finns ändå här. ;)

  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Gillar ditt sätt att skriva, och tittar därför in regelbundet. Kramar, Mona

  SvaraRadera
 4. Frösötös: det samma får jag säga! Tack och kram=)

  Sara: ja dig känner jag... och är glad för det! Jag är vääääldigt dålig på att kommentera hos dig med, men brukar skratta högt åt dina inlägg på FB. Kram!

  Mona: du var ny för mig, även om din blogg faktiskt kändes vagt bekant? I vilket fall, tack och välkommen och kram tillbaka (och vilka fina saker din dotter gör!! Dit ska jag definitivt in och kika!)

  SvaraRadera
 5. *räcker upp en hand* Jag är här.

  SvaraRadera
 6. Jag är en tråkmåns som bor på en ö i mellanhavet, tittar in lite nu och då när jag hinner :-)

  SvaraRadera
 7. I´m here! Klädtokig, men intresserad av det mesta egentligen. Har blogg där jag skriver om det mesta också, kanske mest kläder och yrkeslivet just nu.

  Läser här då och då, gillar den vassa pennan!

  :-)

  SvaraRadera
 8. Du känner mig, du känner din mor med.

  SvaraRadera
 9. Gillar ditt språk och hur du skriver. Hittat hit ganska nyligen genom andra bloggar. Själv är jag en tråkig medelålders (fyfarao) kvinna i en håla i norrlands inland.

  SvaraRadera
 10. Å vad fina ni är och vad MÅNGA ni är!!

  anna: jajamen, dig känner jag:-D

  Fru Venus: jag brukar titta in hos dig med, men är så himla, himla, himla dålig på att kommentera. Men det är inte du- jag brukar fnissa lite åt dig hos världens bästa SIngelmamman.

  Forbid me not: jag brukar vara inne hos dig med, du har jättefina kläder till salu men dessvärre är du en storlek mindre än jag, din fuling där;-)

  Mamo:....jo tack.... jag vet. *för andra, nyfikna läsare kan jag meddela att Mamo inte är vare sig ordblind eller ouppfostrad, men väl holländare och min styvfar=)*

  kaiza62: du är ny för mig, välkommen! Tog en snabbis in hos dig och måste säga att jag gillar taggen "glesbygsliv"! Tyvärr innebär den att jag måste berätta för dig att du är diskvalificerad från att vara tråkig=)

  SvaraRadera
 11. Mig känner du så jag behöver nog inte lämna nån närmare förklaring ;P
  Kram från kusinet

  SvaraRadera
 12. Jag häckar ju här vareviga dag:) Nån närmre presentation behövs väl knappt......Kram!

  SvaraRadera
 13. Linda: nix, närmre presentation behövs icke för min del, men jag rekommenderar övriga läsare- om de inte redan hittat in- att ta ett litet besök till Lindesbergs rivigaste, snyggaste frisör. Kram din galenpanna!

  SvaraRadera
 14. Lite sent om sider så ger jag mig till känna också. Jag är en 34-årig mamma som jobbar heltid,har ett extrajobb, 2 barn på 3 och 6 och så en man och 2 hundar på det. Så ganska så mycket som snurrar i vår vardag.

  SvaraRadera
 15. Marita: Sjysst- välkommen!! Och ja, det låter som att du inte precis rullar tummarna om dagarna...:-P

  SvaraRadera
 16. Hej! Jag heter Fisken...eller det gör jag egentligen inte men jag har en blogg där jag kallar mig så. Jag läser din blogg för att jag tycker att den är rolig.
  Själv är jag en minoritet. En vit, medelålders man i övre medelklassen med lätt ölmage och en drös komplex, och bloggosfären är den enda delen av världen där jag kan vara en minoritet.

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!