tisdag 26 juni 2012

@work

Jupp, det är faktiskt sant. Kundens företag byter lokaler idag och när flyttkarlarna bär kartonger är vi ombedda att jobba hemma. I vanliga fall brukar det innebära att jag passar på att tränga ihop mig med mina kontorshomies som jag sällan träffar annars, men så här i semestertider kan jag lika gärna stanna hemma.

Och jag brukar ju få lite klagomål att jag sällan är med på bild? Therefore, ladies and gentlemen, let me introduce.... The Queen! Så här ser jag ut när jag jobbar hemma. Var glada att jag inte visar er helkroppsbilden komplett med pyjamasbyxor också! Egentligen skulle det varit Baby Foot-påsar på fötterna med, men de har inte kommit i min brevlåda än. Och så har det här linnet granatäpplefläckar på magen med, det fick ni inte heller se. Ber om ursäkt för det. Och nej, jag är tyvärr inte singel, så alla ni män därute som föll som furor för min änglalika uppenbarelse och fantastiska utstrålning, gör er icke besvär. (Dr Evil läser inte den här bloggen. Gjorde han det kanske jag skulle BLI singel. Det finns en anledning till att jag kör såna här spakurer när han inte är i närheten om man säger som så....)

Andra attribut som hör hemma på en hemma-jobbar-dag är en muminmugg med kaffe- beprydd av Snusmumriken idag- snarkande fisande husdjur och ett golv som borde dammsugas men-jag-har-faktiskt-inte-tid-med-det-för-jag-JOBBAR-faktiskt! *däremot brukar jag passa på att köra en väldans massa tvättmaskiner. Mina grannar blir gladare om jag kör dem mitt på dagen istället för som i vanliga fall, till halv tolv på natten.....*


Den rena, osminkade sanningen om QfE. Håll till godo!

10 kommentarer:

 1. Haha, vad söt du är!

  SvaraRadera
 2. haha du är för rolig! Snygg bild på dig! Kul berättelse om vinflaskan också:) kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Åh! Nu blev jag ännu mer förtjust i dig! Den gröna färgen är ju misstänkt lik Fionas i Shrek ( en av mina idoler). Smart att tvätta så det ryker när du jobbar hemma, hade jag också gjort (hoppas dock att jag slipper jobba hemma, hade varit läskigt).
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Nu rasslar det till i din inkorg med skamliga förslag kan jag tro....kram

  SvaraRadera
 5. Haha... Där är du ju. Precis så härlig som du låter. Och bra med en man som inte läser bloggen ju. Min lusläser den så till den grad att jag borde byta bloggadress haha... Därför är det kul att ge honom en känga då och då... Kram

  SvaraRadera
 6. Vacker som en dag;) Och tala gärna om hur dom där Baby foot-påsarna funkar! Kram

  SvaraRadera
 7. Previs mitt sätt att se på hemjobb.
  Förena nytta med nöje. Liksom.
  Hoppas att du blev vacker som en sommardag då masken rann av

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!