torsdag 30 augusti 2012

När enough bara är enough är enough

Idag är ingen bra dag. Jag har mördande huvudvärk, massor att göra och inte lust med i princip nånting överhuvudtaget? Jag vill bara dra täcket över huvudet, lyssna på skränig musik *men klarar dessvärre inte ens att ta en promenad utan öronproppar för alla ljud gör ont i huvudet* och dricka kaffe. Typ så.  Fast det går inte för min chef förväntar sig att jag ska äta lunch med honom och en potentiell uppdragsgivare så jag ska hoppa in i duschen, ta fram officestassen och det strålande leendet snart.

Den här klänningen är office-stass idag. Den köpte jag igår. Idag har Indiska 20% på en valfri vara. Jag SA ju att det här var en pissdag?!


Faith No More – We Care A Lot

Och så tänker vi lite extra på Mamo idag som går en strålande framtid till mötes... Det ger problemet med 20% på en klänning för 249:- ett helt annat perspektiv, eller hur?

2 kommentarer:

  1. Visst fan är det så! Vi gnäller egentligen över petitesser. Hoppas skallebanket ger sig och att resten av dagen blir bättre innan du mördar nån. Håller en tumme för Mamo........
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för önskning om strålande tider ( men det är långt kvar till jul ), allt gick bra med behandling, och morfin är världens bästa uppfinning efter silvertejp...
    Kram alla...

    SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!