torsdag 9 augusti 2012

Ska vi byta grejer med varandra?

Gårdagen var inte den mest tursamma dag jag upplevt..... det började ju med getingarna *Fiona, efter ditt getingbo bakom gardinen blev jag helt nojjig och plöjde igenom hela stugan på kvällskvisten, helt plötsligt blev ju möjligheterna oändliga för vart de skulle kunna komma ifrån?!*, fortsatte med en kraftigt försenad Dr Evil vilket medförde att jag blev strandad i ett köpcentrum en timme, följd av en sönderregnad/stormad pergola och avslutades med en nyservad bil som fick bärgas tillbaka till verkstaden.

Men för att se ett ljus i mörkret innebar bärgningen att trots att jag egentligen har rätt till hyrbil enligt avtalet, så föredrog jag att låna min brors pärla- en smaragdgrön tvilling till Pimpmobilen!! Så i morse susade jag till Mårrans land i den vackraste lilla skokartong världen skådat. Det gick inte fort, men det var roligt=)

Jag gillar även den oväntade vändning som gårdagens inlägg fick- tips på matlåda från fin-Rosen! Kan vi inte göra så fler gånger, jag tipsar om mina matlådor och så tipsar ni om era? Vi börjar.... nu!!

Dagens lunchlåda, rester från middagen igår: curry-curry hothot blomkålsris med tomat- och basilikakorv! Man kryddar blomkålsris (=riven blomkål) med curry och hönsbuljong och låter bli riktigt varmt, strimla valfri korv- helst en med mer kött än tillsatser, kryddkorv av alla de slag is da shit!- fräs med hackad lök och häll en burk tomat- och basilika creme fraiche över. Serveras med sallad!

5 kommentarer:

 1. Min lunch idag bestod av tre dagar gammal spagetti som jag gömde ostrullar i och värmde i mikron tills osten smälte och sen hade jag på ketchup...

  Gårdagens: Grönsallad av modell "medelhavsmix" från ICA, fetaost och terriakimarinerade kycklingsspett från icas delikatessdisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men alltså så länge det är ost blir det aldrig fel vettu! :-)

   Radera
 2. Att bli strandad på ett köpcentrum ser ju jag som enbart ett plus;) I övrigt lät det ju inte så kul! Kram

  SvaraRadera
 3. Gud vad gott det där lät! Nu behöver jag smalmats tips hihi. Att bli strandad i ett köpcentrum kan bli dyyyyrt! Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Åhh, jag säger ju som ovan så klart. Blir dyrt det där. Men med min tur hade jag väl inte ens haft kortet med mig ju så det hade varit sak samma. Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!