torsdag 2 augusti 2012

Så himla lågt?

Åt en mycket god och mysig lunch ihop med Skitsyster d y. Man kan ju tycka att som rutinerad bloggerska borde jag tagit mer bilder på den fantastiska mysiga omgivningen, på en bakgård till en kyrka (!)  mitt inne i stan, men icke. Det enda jag tog på var ett gammalt våffeljärn de hängt i ett hörn att dekorera med för att retas med våffel-addicten Dr Evil, och den blir ni nog inte mycket gladare av att se....

En otrevlig överraskning så här i konsultens semestertid *vilket alltså inte innebär att jag har mer semester, utan bara att mina uppdragsgivare har det- jag har alltså apselut noll och intet att göra men sitter ändå på jobbet, alltså konsultsemestertid! Låter kanske lyxigt men är oerhört enerverande.* är att nån ondsint jävel (eller helt enkelt, om man ska vara rationell, förnuftig jävel rättare sagt)  på IT-avdelningen spärrat allt som har med blogspot att göra! Min plan att läsa ikapp alla bloggar och faktiskt kunna kommentera som folk sket sig därmed=( Så jag läser aftonbladet på nätet, lokaltidningen i pappersform och munhuggs med kollegor och inmundigar enorma mängder kaffe. En och annan långlunch med. Det är typ vad jag gör fram till klockan 16. Efter 16 ska jag träna med Mumlan. Efter 18 ska jag hem och lägga mig i min fantastiska loungegrupp på altanen- möjligen laga lite middag också. Typ så? 

Thank you for listening- och jag listening hos er också, jag bara kommenterar dåligt, sorry för det men det är mobilens fel!!- over and out.

P.S Hur jag skriver i min egen blogg om blogspot är spärrad? Det gör jag ju inte. Jag skickar mail till den. Smart va!=)

7 kommentarer:

 1. Haha...... Det låter inte helt fel att ha det lite så på jobbet. Du får passa på att njuta av det. Kram

  SvaraRadera
 2. Smart! Det går inte att läsa bloggarna via bloglovin? Eller köpa en ny, vettigare telefon?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jomen jag har en"vettig" telefon. Så läsa kan jag, jag är bara alldeles för lat för att kommentera i mobilen :-)

   Radera
 3. Aha du är lite som jag som finner stort nöje i att försöka kringgå och lura system av alla de slag :)
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Läsa via mobilen är helt ok. Att kommentera, eller som jag varje dag på semestern, göra ett eller två inlägg, är sjukt jobbigt.
  Ville bara säga det.

  I övrigt låter det sjukt jobbigt att inte ha något att göra på jobbet.

  SvaraRadera
 5. Du vet om att de finns en bloggapp va =P mackan va god. kakan fantastisk =)

  SvaraRadera
 6. Fy vad jobbigt att inte ha nåt att göra! Full rulle funkar bäst för mig.....Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!