Jag har också skrivit om mat i olika sammanhang. Allt från restaurangmenyer till recept. Men alltid, ALLTID, sent på eftermiddagen eller på övertid. Eftersom jag uppenbarligen är dum i huvudet, eller av någon anledning gillar känslan av att skriva om varmt bröd med frasig skorpa och marinerat kött med karamelliserad yta när magen tjuter av hunger. Gissar: dum i huvudet. Brukar äta typ riskakor eller knäckebröd utan pålägg samtidigt eftersom det sällan finns något annat.
I dag är det fredag, tittar på din välkomponerade bild och min hjärna säger högt: CHOKLAD!I DAG! så din bild funkar på mig i alla fall. Men som sagt,det är fredag...
I dag är det fredag, tittar på din välkomponerade bild och min hjärna säger högt: CHOKLAD!I DAG! så din bild funkar på mig i alla fall. Men som sagt,det är fredag...
Jag har också skrivit om mat i olika sammanhang. Allt från restaurangmenyer till recept. Men alltid, ALLTID, sent på eftermiddagen eller på övertid. Eftersom jag uppenbarligen är dum i huvudet, eller av någon anledning gillar känslan av att skriva om varmt bröd med frasig skorpa och marinerat kött med karamelliserad yta när magen tjuter av hunger. Gissar: dum i huvudet. Brukar äta typ riskakor eller knäckebröd utan pålägg samtidigt eftersom det sällan finns något annat.
SvaraRaderaI dag är det fredag, tittar på din välkomponerade bild och min hjärna säger högt: CHOKLAD!I DAG!
SvaraRaderaså din bild funkar på mig i alla fall. Men som sagt,det är fredag...
I dag är det fredag, tittar på din välkomponerade bild och min hjärna säger högt: CHOKLAD!I DAG!
SvaraRaderaså din bild funkar på mig i alla fall. Men som sagt,det är fredag...