fredag 30 september 2011

Frickin´ Friday

Idag tänker jag sticka ut hakan ordentligt. Härmed tillkännager jag att:
 
 • Black Eyed Peas är bra. Riktigt bra.
 • Ytterst få kvinnor över 30 passar i platinablond rakklippt plattångad lugg. Naturligtvis finns det undantag, men överlag- nja. Funkar inte. Det ger mest ett intryck av lungsot. Hallå- tom Linda Rosing har övergett den looken?
 • Det finns ingen, absolut ingen, forskning som på något som helst sätt påvisar att barn tar skada av att bli serverade spaghetti och köttfärssås 5 dagar i veckan och pannkakor de två andra, så sluta ge föräldrar everywhere dåligt samvete! Italien ligger fortfarande kvar och har en solid genbank- då så? Capice?
 • Vanvårdade fosterbarn ska ha betalt av svenska staten- rejält. Oavsett om de är födda 1920 eller 1983. Allt annat är störtlöjligt.
 • Jag gillar nya Facebook

3 kommentarer:

 1. Mat som mat så länge man får i sig rätt mängd behövliga mineraler och vitaminer för annars blir det en senare fråga om benskörhet m.m. Men i Sverige lär ingen dö av svält eller näringsbrist, tror jag.
  Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 2. Kan hålla med. Men i nya Facebook fattar jag ännu inte hur jag ska se de senaste händelserna. Men jag vänjer mig nog.
  //Singelmamman

  SvaraRadera
 3. Jag gillar inte nya fb. Störigt värre att alla ska få se allt även om jag gärna ser det mesta av det alla andra skriver. Men vissa saker skulle jag gärna slippa, som när folk skriver i köp- och säljtrådar men det verkar man inte kunna välja för då förlorar man en massa annat roligt på köpet. O det där med skiten i realtid. Nä vad störigt. O det verkar som att hemliga grupper ändå syns där i realtiden också. Va fan liksom. O varför syns inte allt nytt högst upp utan det ska vara top stories o skit? O det här med att man mest ser de man interagerar med? De man bara är nyfikna på då! Ska man behöva klicka sig igenom nästa 300 pers för att få rätt inställningar? Vad fan är det du gillar egentligen?

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!