Ibland är det enklaste det godaste :-)
Min lunchdejt ställde just in, så jag sitter hemma *jobbar hemma förmiddag idag, medarbetarsamtal på eftermiddagen. Mitt i min kärringvila, hur tänkte han där? Eller så var det det han gjorde, min chef....*. Ska tvätta lite bäbiskläder- äntligen- samla ihop lite bra-att-ha-mail till min efterträdare och ta det allmänt hakuna.
Key lime pie då? Ja, det är ganska komplicerat att göra en sån. Är ni med? Huvudet på skaft? Pennan i högsta hugg?
- Ta fram matberedaren
- Stoppa i digestivekex och smör
- Sätt på matberedaren
- Kleta ut i en form
- Grädda ca 10 minuter i 200 grader
- Låt svalna.
Puh.... tur att det är paus här, så man hinner hämta sig från efterrättsgörat- tuffa grejer detta! Vi tar nya tag och börjar igen.
- Öppna en burk kondenserad mjölk
- Öppna en flaska färdigpressad lime (alla andra än den ekologiska smakar skit. Ett stalltips bara!)
- Blanda mjölken med en dl pressad lime.
- Bred ut över det svala pajskalet.
Åh fy fan vad gott det såg ut! Kram
SvaraRaderaJag dör så gott! (Fan, nu gick jag upp 2 kg bara av att läsa och titta;)
SvaraRaderaOch håller med, bara ekologiska som funkar, dom andra smakar skit!
Kram