torsdag 22 november 2012

Award

Jag har fått en bloggaward från ingen mindre än snyggaste Fiona! Tack söta du- jag är rörd och stolt och känner mig just nu inte det minsta tokrolig:-) Aj lööv your blog too och den ligger i min läslista vilket är det första jag läser när jag vaknar varje morgon!

I accepterandet av awarden ingår att man svarar på 11 frågor. Jag samlade ihop ett gäng från diverse bloggar jag läst denna utmaning i, och var faktiskt så fantasilös att jag inte kom på några själv alls?

Favoritfrukt: Älskar mer eller mindre all frukt, men gärna frukt med nån form av stor kärna, t ex plommon eller persikor. Fast allra allra mest citrusfrukter….

Tycker om som jag inte trodde jag skulle gilla: En f d kollega. Hon vann verkligen i längden:-)

Favoritparfym: Dolly Girl, Anna Sui

Vad ville du bli när du var liten: Bibliotekarie eller journalist

Vad är du idag: Informationsutvecklare

Rött eller vitt: Rött vin, speciellt i glöggform!

Årstid? Höst

Vad gör dig ledsen? Människors elakheter

Vad är det bästa du vet? Mornar när man inte behöver gå upp

Drömresa? Skottland. Ljunghedar, whiskey och spökslott!
Vad önskar du dig i julklapp? Samma som förra året- bidrag till välgörenhet. Men i år kommer mina egna julklappspengar- förutom till barnen- hamna på Mamos insamling.

Favoritmat på julbordet? Kräftomelett, mammas Jansson och julskinka. I år fick jag tips om att ha äppelmos på den- hur i hela fridens namn kunde jag INTE komma på det själv?!

Favoritplagg? Koftor. Har hur många som helst, helt klart det plagg som dominerar min garderob.

Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost? Husmanskost hela dagen!! Jag tycker vårt svenska kök är grymt underskattat och jag skulle nog lätt kunna fylla ett års matsedlar med bara svenska klassiker!

Vad man ska sedan göra är: Meddela den som blivit nominerad både på din och dennes blogg. Svara sedan på valfria frågor du fått av den som nominerat dig. Välj några nya bloggar att nominera och gör nya frågor/alternativt ta från ovan till de nominerade att svara på. Länka till dem i din blogg. Utmärkelsen ska gå till bloggar med mindre än 200 följare på google.De bloggar jag väljer att nominera är ett urval av de bloggar jag läser dagligen, men som jag hoppas fler än jag hittar då de är extremt läsvärda! Naturligtvis finns det ännu fler än dessa och kunde jag skulle ni få en var och en, men nu skjuter jag från höften på tre stycken. Ni får gärna svara på samma frågor som jag, men med tanke på er tre damers fantastiska tankeverksamhet är jag nästan mer nyfiken på saker ni kan berätta om er själva i form av en fråga:-)

Singelmamman: Ack, denna Singelmamman. Hur hon överhuvudtaget kan vara en singel är för mig en gåta, det är så jag vill gifta mig med henne?!

anna med litet a: Den här bloggen är låst så där får man vackert be om en inbjudan. Men det är det väl värt, tro mig!

Stort och Smått: hon som lät drömmen bli verklighet. Vi väntar med spänning på det färdiga resultatet!

Sådär! Stort tack återigen Fiona, och in och läs på ovan nämnda bloggar- ni kommer inte att ångra er!

5 kommentarer:

 1. Roligt att läsa dina svar! Får ta och testa äpplemos på skinkan.
  Och tack för tipset om nya bloggar, har svårt att vidga vyerna ibland.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ååååh! Tack snällaste!

  SvaraRadera
 3. Hur gör jag för att bli inbjuden till "anna med litet a"? Frågar en trög kärring som jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man mejlar henne så att hon får din mejladress då det är den som behövs för att komma in där. Men alltså. Ja. Det hände mer där förr så kan vi väl sammanfatta det hela.

   Radera
 4. Men käraste! (kallar dig redan nu så om vi gifter oss någon gång!) Tack så hemskt mycket. Jag ska absolut försöka få ihop några frågor och kanske ännu bättre, svar på frågorna. :-)
  Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!