torsdag 15 november 2012

Noa Noa och Nordljus- inte bara fina grejer utan finfin service också!

Kommer ni ihåg min fina, fina Noa Noa-kofta? Jag skickade sedermera efter den från Nordljus, men märkte efter en dag att den inte riktigt var i passform som den jag provat i min lokala butik?

 

Jag mejlade Nordljus, som snabbt som ögat- eller iaf sådär superservicesnabba som bara Nordljus kan vara?-  vidarebefordrade mitt mejl till Noa Noas kundtjänst. En jättetrevlig Lena bad mig skicka in koftan för kontrollmätning. Det visade sig att det inte skiljde i storlek- antingen hade jag prövat en väldigt liten Small i butiken, eller så hade jag misstagit mig, eller så måste den helt enkelt få hänga till sig lite- och Lena undrar om det känns ok att jag får två presenter som plåster på såren.
 
Öööööh.... om JAG undrar om det är ok? Det är ju jag som klantat mig och köpt en kofta utan att ha full koll på storlekarna. Och HON som tagit sin tid till att springa runt med måttband och kolla koftor till höger och vänster? Och så ska jag få presenter? Jotack, det är verkligen jätteok med mig:-)
 
Så igår dök min underbara kofta upp (jag ser ut som en grå heffaklump, men den är FANTASTISKT skön!) tillsammans med en superfin halsduk och de här söta små torgvantarna. Underbart. Aj löööv it. Tack Lena och tack Noa Noa!

2 kommentarer:

Vassego, här är Pratpinnen!