fredag 16 november 2012

En svensk retorisk mästare

I princip enda gången jag får anonyma, kritiska kommentarer är när jag skriver nåt om Sverigedemokraterna. Tänka sig vilken tillfällighet! Och intressant nog är dessa kommentarer varje gång i avsaknad av rättstavning, grammatik och satsbyggnad i det svenska språk jag förutsätter- men det är min tolkning- att dessa troll håller så högt?

Vill ni veta en kille som är sååå jäffla haj på att hantera svenska språket?

Soran Ismail. Måste man inte bara älska honom?

5 kommentarer:

 1. Har också gjort kopplingen korkade kommentarer och taskig stavning.....Kram!

  SvaraRadera
 2. haha nog låter det där rasistiskt, eller har man lägre värde om man inte pluggat grammatik? Eller rentav pluggade grammatik på ett annat språk än svenska som det faktiskt är i mitt fall... Jag är usel på å kommentera men läser igenom lite bloggar vid tillfälle, tyckte ditt inlägg var väldigt enkelriktat, politiskt så har jag röstat på moderaterna sen jag fick rösträtt här i landet, rasist, absolut inte, ärlig däremot till 100% och förmodligen ett troll då jag bara skriver rakt upp och ner det jag tänker utan varken å läsa igenom eller fixa rättstavning, hej!

  SvaraRadera
 3. Japp- du är ganska usel på att kommentera, vanligt folkvett förutsätter att man står för vad man säger och inte gömmer sig bakom "Anonym". (Igen. Fantasifullt. Men trollikt, absolut!)

  Återigen: har du nåt att säga så presentera dig. Men det är ju ganska typiskt för din sort, ni föredrar att sitta bakom en skärm och ropa åt ett håll. För väl ute i solen så spricker ni!

  Fortsätt gärna läsa och fortsätt gärna kommentera, vem är väl jag att ta ifrån dig ditt lilla kvällsnöje i brist på bättre? Men det här är sista responsen du får tills du har ryggrad nog att föra en dialog istället för monolog.

  SvaraRadera
 4. Som sagt jag har inte så läst så mycket att jag visste om att kommentarer inte var välkomna. Då jag varken har blogg eller känner dig eller bor där du bor så är jag ju anonym. Jag anser inte heller att jag år sådär jätteintresserad av en diskussion, jag tyckte du svartmålade en människa och budskapet kändes ironiskt då du förmodligen tycker han ser ned på andra. Av alla utropstecken å döma, ja såpass mycket svenska kan jag, förstår jag att du verkar halvt förbannad, väldigt onödigt kan jag tycka då jag bara tyckte att duj kanske inte skulle döma så hårt... respons, det är din blogg, du skriver vad du vill du kan nog styra över kommentarer och svar med som du vill. Rätt lustigt att du ser ner på mig för att jag sitter bakom en skärm och skriver nån kommentar, nog gör du detsamma, jag anser i alla fall inte mig själv som bättre än någon annan. Snacka omj å göra en hönsgård av en fjäder.

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!