tisdag 7 december 2010

Det smakar bäverTre såna här har jag knäppt på mindre än en månad... En var gammal, eller iaf ett halvår, och slutade helt plötsligt räkna steg. Köpte en ny. Tappade den. Köpte en ny, fast den mindre varianten. Den räknade inga steg över 2198. Köpte en ny- som inte räknar stegen! Jag blir så irriterad! Är det nån mer som upplevt detta? Kan det vara kylan? Eller måste den sitta i en jeansficka, min sitter i tightslinningen? Men den räknar ju stegen en STUND, varför inte bara fortsätta då?? För nu köper jag ingen mer Asaklitt i alla fall, det är ju för skråen den tredje som inte funkar av 4 möjliga!

Ibland får jag erkänna att jag fuskat, de dagar stegräknaren slutat räkna och jag vet med mig hur jag gått (jag är en sån Svensson! Jag går i 7 fall av 10 exakt samma sträcka varje dag- och jag räknar bara promenaderna, inte det jag går på dagen på typ kontoret eller när jag springer fram och tillbaka till bussen *förutom promenaden på morgonen ner till stationen som tar 20 minuter* så jag vet ju ganska exakt hur många steg jag brukar ta?) så brukar jag kolla en tidigare dag och lägga till eller dra ifrån några hundra beroende på vad jag gjort. Det måste väl gillas?

Idag kom jag hem och mosade i mig choklad- ett ytterst sällsynt fenomen då jag faktiskt inte gillar choklad *helgerån för en kvinna, jag vet, och desto större helgerån med tanke på att min pappa faktiskt ägde en egen chokladfabrik! Men jag har aldrig varit nån chokoholic faktiskt?* förutom var tredje månad på en ganska exakt tid i månaden. Fråga mig inte varför.... Nånting säger mig dock att om sisådär två och en halv vecka plusminus 4 dagar kommer Dr Evil att ha en vääääldigt jobbig vecka.... Sen åt jag glass. Sen sov jag en stund. Sen åt jag mandlar. Sen skulle jag äta middag. Den orkade jag inte. Nu ska jag strax ut och ta mig en kvällspromenad, och sen vette skråen om inte Wii Fit ska åka fram för första gången på nästan en vecka? Jag ska ju nämligen på julbord i morrn- woho!! Eller ja... nu har ju jag tre uppdrag- och inte en enda av mina kunder hänger med på julbordet?? LUKTAR jag illa eller ?? Men jag fick order om att masa mig dit iaf och vara representativ.

Tänkte köra nån slags rockabillyfriss av håret? Ska testa lite ikväll, måste ändå tvätta det och då är det bra att busa innan..... Ska ju på ett antal julfester här snart, och det är ju kul att göra nåt litet extra? Outfiten i morrn får bli julbordsvänlig iaf- dvs rymlig och utan saker som skär in=)7 kommentarer:

 1. Mitt tips är en Omron Walking Style II, den har jag och är suverän. Det enda du behöver göra är att sätta den på dig.
  Den ställer om efter kl 00, den har ett minne på 7 dagar, räknar aerobicsteg dvs 60 snabba steg i minuten i 10 minuter.
  Som sagt, underbar! Funkar att ha liggandes i fickan, hängdes runt halsen eller i byxlinningen då förstås. :)

  kram

  SvaraRadera
 2. Vill se rockabilly-frissan sen! Apropå tidigare inlägg om träff med Mrs metal, om en månad sisodär har du ju träff med mig också:) Om det är nåt att se fram emot;) Har du tur får du träffa ett stycke Marodör med! Kram

  SvaraRadera
 3. Sara: vart har du köpt den? I vanligt typ Stadium eller nåt? För när jag klev in på Clas Ohlson för fjärde gången vrålade killen bakom reklamationsdisken: Men vaffan kan du sluta gå så förbannat mycket??=) Men jag tror dig på ditt ord och införskaffar en sån istället! GOd jul på mig liksom=)

  Linda: OM det är! Och äkta Marodör tackar man så klart inte nej till=) Några allergier att ta hänsyn till för cupcakes?

  SvaraRadera
 4. Nej inga allergier! När det gäller skaften på Prime bootsen så har jag ingen aning än! Har också vader från hell så det blir intressant. Rapport kommer....Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig fått en enda stegräknare att funka.

  SvaraRadera
 6. Min sambo satte sin i strumpan till slut. DÅ funkade den.
  Sv: Ja Di leva is da shit! Jag såg också det där om svamparna och jag höll på att dö! ALL makt åt Berghagen som klarade av att hålla minen.

  SvaraRadera
 7. Jag köpte min via nätet, Livsvinst.se. Kanon-sida, hon är snabb som attan.
  Vet faktiskt inte var du köper den i butik, har ingen koll på det. :)
  Ett plus, du kan välja färg... ;)

  Kram

  SvaraRadera

Vassego, här är Pratpinnen!